4-åriga Sophia stjäl showen på skolavslutningen. Foto: Facebook4-åriga Sophia stjäl showen på skolavslutningen. Foto: Facebook
4-åriga Sophia stjäl showen på skolavslutningen. Foto: Facebook
Foto: FacebookFoto: Facebook
 Foto: Facebook

Barnen sjunger på skolavslutningen – då tar 4-åriga Sophia över totalt!

Publicerad

Fyraåriga Sophia Urquijo sjöng tillsammans med sin förskoleklass på årets sommaravslutning. Men det som skulle vara körsång blev i stället en "one–woman show".

Fyraåriga Sophia Urquijo, från USA, hade i början av juni sommaravslutning med sin förskoleklass. Hela klassen skulle sjunga låten "How far I'll go" från Disneyfilmen Moana, skriver Babble. Låten skulle framföras i en lugnare version än originalet. 

Att låten skulle vara lugn verkade dock inte vara något som Sophia tog hänsyn till. Hennes mamma Michelle Nesrin skriver skämtsamt om Facebookvideon från avslutningen:

– När den sista låten ska vara lugn – men du inte fick instruktionerna. 

Gör sitt livs framträdande

Nej, lugna låtar verkar inte vara något för fyraåriga Sophia. Istället tar hon i från tårna, vevar med armarna, stampar med fötterna och skriker ut sin favoritlåt. 

Foto: Facebook

– Sophia älskar filmen och låtarna, hon sjunger dem nästan dagligen. Men jag blev ändå förvånad över hennes show, säger Michelle. 

– När jag såg henne på scenen var det en mix av stolthet och chock. Hon är minst i sin klass och ändå vågade hon stå i mitten av scenen och vara sig själv. 

Foto: Facebook

Ingen scenskräck

Sophia, som uppenbarligen inte lider av scenskräck, är barnskådespelerska och modell och hennes mamma berättar att hon är väldigt utåtriktad. 

Foto: Facebook

Michelle Nesrin la upp klippet på sin Facebook så att Sophias mormor skulle kunna se det. Men det visade sig snart att fler personer gillade klippet. 

Nu har Sophias uppträdande setts över elva miljoner gånger. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag