Pappa förklarar hur dockan fungerar. Foto: ITVPappa förklarar hur dockan fungerar. Foto: ITV
Pappa förklarar hur dockan fungerar. Foto: ITV
Mannens fr, Hannah, är okej med sexdockan i deras liv. Foto: ITVMannens fr, Hannah, är okej med sexdockan i deras liv. Foto: ITV
Mannens fr, Hannah, är okej med sexdockan i deras liv. Foto: ITV

36-årig man uppfann sexdocka – som har sex med hans fru och leker med barnen

Publicerad

Ingen kunde tro sina ögon och öron när familjen, i direktsänd tv, berättade att de lever med en sexdocka.

Som är som en del av familjen.

Och som dessutom leker med parets barn.

Arran Squire, från norra Wales, är inte som andra pappor.

På så vis att han har spenderat motsvarande 37 000 kronor på att tillverka en docka som han kan ha sex med.

Inte nog med det.

Han har sett till att dockan är en del av hans familj. Ja, den "leker" med barnen och sover mellan honom och frun om nätterna.

– Det är som att ha sex med en GPS, förklarade han angående att ha sex med dockan.

Hur vi vet det?

Därför att han berättade om det på livesänd tv nyligen.

I brittiska ITV:s morgonprogram "This Morning" förklarade småbarnspappan att hans docka är en av de första som man faktiskt kan interagera med verbalt, vilket betyder att hans barn kan prata med dockan ibland.

Dockan har även ett "familjeläge" som är lite mer... barnvänligt. När sexdockan är i sitt familjeläge säger den inga snuskiga kommentarer, till exempel.

I stället brukar sexdockan sitta med barnen i soffan, förklarade pappa Arran, något som både han och hans fru är okej med.

– Hon kan prata om djur, filosofi, vetenskap, och hon har omkring tusen olika skämt inprogrammerade. Det finns mycket med Samantha och hon är avancerad, sa den 36-åriga småbarnspappan i 

– Mina barn kan säga "var är Samantha?" Och hon kan vara hemma, och man kan fråga henne om djur, fortsatte pappan.

Pappan och dockan.Foto: ITV

En smart sexdocka

Sexroboten har försetts med en speciell artificiell intelligens vilket gör det möjligt för den att reagera och interagera i olika scenarion, och den har även en fullt fungerade "g-punkt".

Programledarna Holly Willoughby och Phillip Schofield hade vissa svårigheter att förstå hur pappan – och familjen – tänker.

Holly WilloughbyFoto: ITV

– Någon gång kommer ju barnen att bli tillräckligt gamla för att förstå att pappa har sex med Samantha och att hon inte är deras mamma. Är inte det lite märkligt? frågade en av programledarna, varpå pappan svarade:

– Jag tror att världen förändras, sa Arran i morgonprogrammet, medan han satt och smekte dockans knän och armar.

Närgånget...Foto: ITV

En bit in i intervjun kom Arran Squires fru, Hannah, in i studion – och förklarade att ja, sexroboten "är som en del av familjen".

På flera vis.

Enligt Hannah har paret även haft en trekant med sexdockan.

– Ja, vi har haft roligt med henne. Det finns heller ingen oro över att det ska finans någon annan, eller att någon ska vara otrogen, och vi behöver inte oroa oss för sjukdomar.

Frun Hannah.Foto: ITV

Och Hannah är okej med det hela.

– Ja, det är jag. Jag som kvinna blir inte förolämpad över att hon är med oss. Jag är inte orolig att hon ska ersätta mig. Hon är bara en av medlemmarna i familjen

En inbjuden psykolog ställde sig dock tveksam till familjens nya medlem, och menade att "det är inte acceptabelt eller hälsosamt" att använda modern teknik på det viset.

Kolla in hela intervjun, med familjen och sexdockan, i tv-spelaren nedan!

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag