Alla pratar om lastbilsföraren Kenny Ollerenshaws tatuering.
Alla pratar om lastbilsföraren Kenny Ollerenshaws tatuering.

Kenny, 37, vill att alla ska se hans bisarra tatuering

Publicerad

Den 37-årige lastbilschauffören säger att den gjorde ”lite ont”.

Men när Kenny Ollerenshaws visar upp sin nya tatuering, är det fler än han som lider.

”Den här tatueringen har sönder internet", skriver en person på Instagram.

Varför?

Frågan ställs många gånger i tatuerarens kommentarsfält.

”Jag kan inte sluta titta på det här”, skriver en person.

”Den här tatueringen har sönder internet", skriver en annan.

Miljoner visningar.

Tusentals likes och kommentarer.

Alla pratar om lastbilsföraren Kenny Ollerenshaws tatuering – som får hans huvud att se ut att sitta på en liten kropp. Många skrattar, men Kenny tycks vara nöjd med det permanenta bläcket på bröstkorgen.

https://www.instagram.com/p/BW29c1RFvsV/?hl=sv&taken-by=richardbateytattooartist

I en intervju med brittiska Metro i fjol berättade Kenny att det var hans första tatuering och att den "gjorde lite ont".

Sonen fick en första syn

Den första som fick se tatueringen var hans son.

– Han tyckte att den var cool, men jag förväntade mig inte att den skulle spridas så mycket. Det har blivit lite galet och min son har berättat för min mamma att jag är känd, sa han till tidningen då.

– Jag brukar titta på den i spegeln och tänka att den är knäpp. Du ska bara se vad som händer när jag spänner bröstmusklerna.

– Min familj är med på det. Sättet som jag ser på det är att om folk inte gillar den behöver de inte skaffa den.

Kenny skaffade sin tatuering på Immortal Art Studio, som i slutet av 2017 la ut en teaserbild på vad som till synes är en utveckling av tatueringen:

https://www.instagram.com/p/BdXkqOLlkfS/?hl=sv&taken-by=richardbateytattooartist

”Vem vill se en färdig bild på det här?”, skriver tatueraren.

Tatueraren: Den är långt ifrån klar

Efter den första sittningen delade tatueraren också en bild på en lokaltidnings framsida – där Kenny syns vid rubriken "Taking it on the chest".

https://www.instagram.com/p/BXDoW5Ol8gQ/?hl=sv&taken-by=richardbateytattooartist

Tatueraren Richard Batey är mannen bakom mästerverket. 

Han fick sin inspiration från tidigare arbete inom bilindustrin och menar att det kom väl till pass. Men han säger samtidigt också att tatueringen är långt ifrån klar.

– Det är den första av sitt slag i världen. När Kenny kom in, var han redo att få denna gjord som en brösttatuering. Resultatet är bara början – det är en lång väg kvar, säger han.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag