Deyana Mounira. Foto: InstagramDeyana Mounira. Foto: Instagram
Deyana Mounira. Foto: Instagram
Hefs ägare bad Deyana att inte lägga upp filmen på sociala medier. Foto: InstagramHefs ägare bad Deyana att inte lägga upp filmen på sociala medier. Foto: Instagram
Hefs ägare bad Deyana att inte lägga upp filmen på sociala medier. Foto: Instagram

Instagrammodellen stäms efter videon på hunden: ”Vidrigt”

Publicerad

Instagrammodellen Deyana Mounira stäms för att ha agerat olämpligt med en hund i ett filmklipp.

Enligt hundägaren ska hunden ha blivit sextrakasserad av Deyana Mounira, rapporterar Ladbible.

Men modellen har en annan bild av händelsen – och menar att det i själva verket är hundens ägare som begått ett brott.

Deyana Mounira beskylls för att ha gjort hunden Hef, sexuellt upphetsad.

Men stämningsansökan skickades in av delvis en annan anledning. Instagrammodellen som är bosatt i Kalifornien i USA lade nämligen upp ett filmklipp av händelsen på Instagram – trots att ägaren uttryckligen bett henne att låta bli.

https://www.instagram.com/p/BiA2dXSH1YR/?taken-by=deyana_mounira

Började leka med hundens könsorgan

Det var i samband med en fotografering som en hund vid namn Hef ska ha blivit sexuellt trakasserad av Deyana Mounira, enligt ägaren Tony Toutouni.

Han säger att Deyana Mounira började leka med hans hund.

 

LÄS OCKSÅ: Bilderna på Instagram avslöjade det unga parets mörka hemlighet 

 

”Deyana blev mer och mer sensuell, hon gjorde honom upphetsad genom att leka med hans könsorgan och onanera honom”, skriver Tony Toutouni i stämningsansökan.

I stämningsansökan fortsätter Toutouni med att beskriva hur Hef reagerade på Deyana Mouniras behandling och att han började hoppa upp mot henne.

Han skriver att han bad modellen och hennes fotograf att inte ladda upp filmklippet för allmän  beskådning.

Men ett par dagar senare dök filmklippet upp på hennes Instagram.

 

LÄS MER: Mamma lämnade fyra barn ensamma – åkte på semester 

 

”Kärleken tog över min fotografering och fotografen sa till sin hund att hoppa upp på mig.”, skriver Mounira i inlägget. 

Då lade Toutouni upp samma video med sin förklaring av händelseförloppet: 

”Jag kan inte tro det. Den här tjejen använde min hund @heftheplayboydog för att få fler följare.”

Deyana Mounira menar dock att det i själva verket var Tony Toutouni som hetsade hunden att hoppa upp på henne, och att stämningsansökan på 1,5 miljoner dollar, över 13 miljoner svenska kronor är ett skämt. Hon säger också att Toutouni trakasserat henne – både verbalt och fysiskt.

”Jag vill att underhållningsindustrin och allmänheten ska vara medvetna om personer som Tony som vill utnyttja dig på alla sätt de kan, inklusive, men inte enbart genom, sexuella och opassande gärningar” säger hon till TMZ.

https://www.instagram.com/p/BhnBP0GHpRV/?utm_source=ig_embed

Tony Toutounis advokat menar att vad som faktiskt hände under fotograferingen inte spelar någon roll – huvudpoängen är att Toutoni bad Mounira att inte ladda upp filmen i sociala medier – men hon gjorde det ändå.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag