Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon tjänar över 10 000 om dagen på sina Instagrambilder

Erin flyttade hemifrån med drygt 1 000 kronor på fickan.Foto: Instagram.
Sedan dess har mycket hänt.Foto: Instagram.

Den 24-åriga Erin brukade sova i bilen.

Nu tjänar hon 10 000 om dagen – på sina Instagrambilder, skriver the Dailymail.

Erin Budina flyttade från sin familj i Wales för att försöka bli miljonär. Hon kom till London med bara 100 pund, eller omkring 1 100 kronor.

Sedan dess har mycket hänt.

Hon har byggt upp en följarskara på 300 000 personer. När företag började uppmärksamma hennes stora publik och som hennes likhet med Kim Kardashian överöstes hon av erbjudanden om lukrativa samarbeten.

På två år har hon gått från en knaper tillvaro till att fakturera stora summor för att varumärken ska få synas på hennes Instagramkonto, skriver the Dailymail.

https://www.instagram.com/p/BeWDLfSg6Bd/?taken-by=erin_budina

10 000 kronor för ett inlägg

Den 24-åriga influencern tar nu betalt mellan omkring 2 000 - 10 000 kronor för varje inlägg – och det är bara början, säger hon.

https://www.instagram.com/p/BebWk80gAp6/?taken-by=erin_budina

I BBC-programmet "Young, Welsh and Pretty Minted", berättade hon om sina mål att hon planerar att tjäna ha tjänat ihop 100 miljoner och gift sig med en "sexig rappare" när hon fyller 30. 

– Om jag inte når målet blir jag upprörd, säger hon.

Instagramstjärnan har också lanserat sin egen linje med veganska lösögonfransar. 

https://www.instagram.com/p/Belhn0hAnlG/?taken-by=erin_budina

Vill ha lyx och fem barn

I intervjun säger hon också att hon ser sig själv i ett stort hus i London. I drömbilden ingår också en rosa Lamborghini, en Rolex med diamanter, designerväskor, smycken, förhoppningsvis en yacht och flera barn, säger hon.

– Jag tror att jag vill ha massor med barn. Jag vill ha en stor familj eftersom jag själv växte upp i en stor familj – jag vill ha fem barn, säger hon.

https://www.instagram.com/p/Bfv7IfIgbWB/?taken-by=erin_budina

Varje månad ökar hennes följarantal och så länge hennes exponering ökar kan hon ta mer betalt för sina inlägg vilket tar henne närmre sina mål.

– Jag njuter av resan. Det finns något fint i kämpandet, säger hon.