Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här kan du köpa chips med smak av julbord

Foto: Instagram.
Chips från "HipChips." Foto: Instagram.

Trött på prinskorv, köttbullar, senap och Janssons frestelse?

Sugen på någonting mer innovativt på julbordet? 

Då är det dags att besöka ”HipChips.”

Snart vankas det julbord med allt som hör till. Precis som varje år. Men för de som är trötta på den traditionella julmaten och dessutom älskar chips finns det nu ett innovativt alternativ. 

Men du får åka en bit. 

”HipChips” ligger nämligen i London. Stället är berömt för att servera högkvalitativa och innovativt chips med tillhörande dipp i alla möjliga smaker som du aldrig trodde du kunde få i form av chips och dipp. På den ordinarie menyn kan du bland annat hitta cheesecake med smak av salt karamell och choklad, picklad rödlök och rödbetsmarmelad med en hint av citrongräs. 

https://www.instagram.com/p/Bao4EP-ALds/?taken-by=wearehipchips

Tar chips till en ny nivå 

I år tar kaféet konceptet ett steg längre och lanserar chips och dipp med smak av julmat. Tanken är att man köper ett paket med tre olika smaker som en förrätt, hundrätt och efterrätt, det här skriver Unilad

Smakerna som är tillgängliga är rökt rökt lax och picklad gurka, kalkon och julpudding med smak av Brandy. Till dippenna får man en rad olika chips. På ”HipChips-Café” har de även tagit fram olika drycker så som vin, ö och drinkar som ska passa bra ihop med julmåltiden. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!