"Fick du tjejen att komma sist du hade sex?" Foto: Skärmdump/Facebook"Fick du tjejen att komma sist du hade sex?" Foto: Skärmdump/Facebook
"Fick du tjejen att komma sist du hade sex?" Foto: Skärmdump/Facebook
"Jag vet inte", svarar den här killen. Foto: Skärmdump/Facebook"Jag vet inte", svarar den här killen. Foto: Skärmdump/Facebook
"Jag vet inte", svarar den här killen. Foto: Skärmdump/Facebook

Frågan till männen på stan: "Fick du tjejen att komma sist du hade sex?"

Publicerad

Fick du tjejen att komma sist du hade sex?

Frågan ställs rakt ut till män på gatan – och svaren lutar åt samma håll.

"Enligt ryktet kommer tjejer inte under sex", säger kvinnan som gjort videon i början av filmklippet på Babe:s Facebooksida.

Hon har bestämt sig för att bege sig ut med ljus och lykta för att söka svar. Eller snarare nyfiket fråga några personer på stan. Hon ställer frågan rakt ut till männen hon möter i staden:

Fick du tjejen att komma sist du hade sex?

https://www.facebook.com/babedotnet/videos/1746296375382649/

Först får männen berätta huruvida de själva fick en orgasm när de hade sex med en kvinna senast. De allra flesta som kvinnan går fram till svarar ja.

Men fick kvinnan komma, då? Männens svar är splittrade – men samtliga lutar åt samma håll:

Inte riktigt.

"Jag vet inte", säger den här mannen.Foto: Skärmdump/Facebook

 

"Jag är ganska säker. Ganska säker", säger han till höger.Foto: Skärmdump/Facebook

 

"Nej. Hon blev lite våt men ... inte mer än så", säger den här mannen.Foto: Skärmdump/Facebook

Minst fem av männen som Babe:s reporter träffade svarade att de "tror" att de fick kvinnan att komma. Vad nästan alla däremot var säkra på var när sexet slutade:

Strax efter att männen kom.

Varför tog sexet slut när du kom? "För att jag var klar", svarar den här mannen.Foto: Skärmdump/Facebook

Videoklippet har visats över 2,8 miljoner gånger, delats nästan 30 000 gånger och kommentarsfältet är fyllt med tusentals kommentarer.

Man kan minst sagt säga att brist på engagemang för partnern i sängkammaren är ett ämne som väcker diskussion. Många av kommentarerna riktar sig till män:

"Få tjejer att komma också, var inte själviska. Om du inte är säker: fråga!", skriver en person.

"Män, det här är varför era fruar så småningom slutar ha sex med er", skriver en tredje.

Männen: "Google lite"

Flera män i kommentarsfältet försvarar varför de slutar ha sex när de själva har kommit.

"Skyll inte på killen för att han blir fysiskt utmattad efteråt", skriver en av dessa män.

Samtidigt menar vissa män att det finns mycket att lära sig om man är den ende som kommer under sexet.

"Utbilda er. Det låter dumt men googla lite killar, eller fråga henne vad du kan göra för att hon ska komma. Gemensam njutning är hundra gånger bättre än bara din egen", skriver en man.

"Kom igen snubbar, gör ert jobb. Du kan lika stänga in dig i badrummet och runka om du är den ende som ska komma", skriver en annan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag