Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Broderns gest hyllas – efter avslöjandet om släktbandet

Ett syskonpar hyllas på nätet, efter systerns avslöjande om deras släktband.

I ett handskrivet brev förklarar nu Jared Escamilla, 17, sin kärlek för systern – trots hemligheten. Det skriver Daily Mail.

Pamela Lara, 18, från Texas i USA hade undanhållit sanningen för sin 17-årige bror Jared Escamilla – de båda syskonen var inte syskon. I alla fall inte fullt ut.

I ett inlägg på Twitter beskriver nu systern hur hennes bror reagerade på avslöjandet om deras släktskap, ett inlägg som hyllas av tiotusentals personer.

Det var den 23 juli som Pamela Lara skickade ut tweeten som nu delats, gillats och kommenterats av över 60 000 personer, rapporterar Daily Mail

”Min lillebror fick reda på att jag inte är hans helsyster, och jag kom hem till detta. Jag gråter”, skriver hon på Twitter.

https://twitter.com/PamTina_/status/1021643542375018498

I tweeten går det att se hur lillebrodern köpt systerns favoritgodis, och lämnat över det tillsammans med ett handskrivet brev.

– Min bror visste att jag inte var redo att prata om vårt blodsband, så han skrev i stället, säger Pamela Lara till Daily Mail, och fortsätter:

– I stället för att slita oss itu har det fört oss ännu närmre varandra. Han säger till och med att han skäms för att tidigare ha skojat om att jag skulle vara adopterad för att jag varit annorlunda.

Syskonparet hyllas nu på Twitter.
Foto: TWITTER

”Du är det bästa som någonsin hänt mig”

”Jag ville bara att du ska veta hur mycket jag älskar dig. Jag bryr mig inte om vad folk säger. Du kommer alltid att vara min syster, min fullblodssyster. Du är det bästa som någonsin hänt mig, och jag älskar dig med hela mitt hjärta.”

”Tack för att du hjälper mig under mina svåraste stunder och tack för att du leder mig rätt. Jag kommer alltid att vara där för dig, precis så som du alltid har varit där för mig. Jag älskar dig. Hälsningar, din störiga bror”

I kommentarerna till Pamelas inlägg vittnar många om hur de rörts till tårar av den fina gesten, dessutom berättar flera användare att de upplevt liknande situationer.

– Jag tror inte att blod definierar familjen. Jag har aldrig sett på honom på annorlunda, säger Pamela Lara till Daily Mail, efter sin hyllade tweet.