Mor Natalie och dotter Jazmyne Wadell. Foto: InstagramMor Natalie och dotter Jazmyne Wadell. Foto: Instagram
Mor Natalie och dotter Jazmyne Wadell. Foto: Instagram
Foto: InstagramFoto: Instagram
 Foto: Instagram
Natalie WadellNatalie Wadell
Natalie Wadell
Dotter Jazmyne och mor Natalie. Foto: InstagramDotter Jazmyne och mor Natalie. Foto: Instagram
Dotter Jazmyne och mor Natalie.  Foto: Instagram

46-åringen kritiseras för att hon festar med dottern

Publicerad

Natalie och Jazmyne Wadell är mor och dotter – men det skulle man kanske inte tro om man ser dem tillsammans. 

De till och med festar tillsammans, något som kritiserats, men både Natalie och Jazmyne låter sig inte avskräckas.

– Det enda som är bättre än att ha dig som mamma är att ha dig som bästa vän, skriver Jazmyne.

Natalie Wadell är 46 år och hennes dotter Jazmyne Wadell 24 år. 

– Folk frågar hela tiden om vi är systrar och vissa frågar till och med om Jazmyne är min mamma för hon är lång och jag är kort, berättar Natalie.

De bor i Newcastle i Australien och har ett brinnande intresse för bilar och tillsammans festar de och besöker bilfestivaler runtom i Australien bland annat populära Summernats, skriver Daily Mail

Foto: Instagram

Varje år vallfärdar de dit och inför årets Summernats valde organisatörerna att förbjuda bikintävlingar och stripshower för att bli mer familjevänliga. Det var inte Natalie och Jazmyne förtjusta i. 

"Tråkig atmosfär, inga biltvättbrudar"

– Tråkig atmosfär i år, ingen Miss Summernats, inga biltvättbrudar och jag fick skit för att jag rökte gräs, skrev Natalie i sociala medier efteråt. 

Hon förklarar vidare att hon rökte en joint och att ingen annan påverkades, men vakterna sa till henne ändå. 

Foto: Instagram

Mor och dotter verkar onekligen ha roligt tillsammans och de har delat med sig av festandet i sociala medier, där kritiker varit hårda och hävdar att hon är en dålig förebild för sin dotter. 

Natalie har dock, efter kritiken, hävdat att hon inte alls lever ett vilt liv med mycket festande.

"Jag är sjuksköterska hela dagen"

– De säger att jag är ute och festar varje helg och på festival hela tiden, men jag har varit på festival fem gånger i hela mitt liv, säger hon och menar att bilfestivalerna inte räknas.

Natalie tycker själv att hon är ganska tråkig.

– Jag är sjuksköterska hela dagen och när jag kommer hem så går jag runt i min pyjamas., säger hon.

Foto: Instagram

Hon fortsätter att berätta att familjen har djur hemma och:

– Jag tar hand om och leker med mina djur och städar upp efter dem, städar huset, sen läser jag en bok eller pratar i telefon. 

Jazmyne menar att hennes mamma inte är en dålig förebild.

– Det enda som är bättre än att ha dig som mamma är att ha dig som bästa vän, skriver Jazmyne.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag