Andy och Jamie-Rae. Foto: PrivatAndy och Jamie-Rae. Foto: Privat
Andy och Jamie-Rae. Foto: Privat
Nästa sommar ska de gifta sig. Foto: FacebookNästa sommar ska de gifta sig. Foto: Facebook
Nästa sommar ska de gifta sig. Foto: Facebook

27-åringen: Därför gifter jag mig med min expojkväns pappa

Publicerad

Hon skulle på familjemiddag hos pojkvännen – men blev kär i hans pappa.

Nu berättar Jamie-Rae Robertson, 27, om den omvälvande tiden och det kommande bröllopet.

– Jag visste att han var den rätta, säger hon. 

Brittiska Jamie-Rae Robertson, 27, hittade kärleken på ett minst sagt annorlunda vis – nämligen genom sin pojkvän. Ja, kärleken var nämligen pojkvännens pappa.

För lite drygt fyra år sedan blev Jamie-Rae inbjuden till sin dåvarande pojkväns familj för en härlig söndagsmiddag. Det var då hon insåg att hon bara var intresserad av hans pappa, 49-årige Andy Pinder, skriver The Sun.

– Andys son var en toppenkille, men det var bara inte rätt. Andy var tillsammans med en annan och jag var tillsammans med hans son – men jag visste att han var den rätte, säger Jamie-Rae till Mirror.

Besvarad, förbjuden kärlek

Andy uppger att han kände exakt likadant – men att han inte vågade göra något åt det.

– Det var otroligt tabu och alltför komplicerat. Jag försökte hålla det till en vänskapsrelation, säger han och fortsätter:

– Men till slut kunde vi inte längre förneka hur vi kände för varandra.

Till sist bestämde sig Jamie-Rae för att dumpa sin pojkvän och berätta för hans pappa vad hon egentligen kände.

Nästa sommar ska de gifta sig.Foto: Facebook

Sonens oväntade reaktion

Samtidigt som pojkvännen slickade sina sår, kontaktade Jamie-Rae Andy via Facebook. Till en början var deras kontakt fortsatt vänskaplig, och Jamie-Rae hade en kort affär med ett gammalt ex som ledde till att hon blev gravid.

Först efter att hennes dotter fötts fick hon reda på att Andy nyligen blivit singel – och de bestämde sig för att träffas. Efter första dejten bestämde de sig för att berätta för familjen.

Andy fruktade det värsta – men faktum är att både den dumpade sonen och de två 17-åriga döttrarna stöttade honom.

Jamie-Rae och Andy har i dag en dotter tillsammans och planerar att gifta sig nästa sommar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag