Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

20-åringen misstas för stjärnan – jagas på stan

– Jag har blivit jagad, säger 20-årige Brittany Williams.

Likheterna med världsstjärnan Beyonce har med andra ord sina baksidor. 

Det finns look-a-likes, och så finns det LOOK-A-LIKES.

De som verkligen ser ut som någon annan.

Så är fallet med Brittany Williams, från Detroit, i Michigan, USA, som på senare tid fått tusentals nya följare i sociala medier på grund av sin likhet med – världsstjärnan och artisten Beyonce, känd för hits som "Single ladies", "Crazy In Love" och "Irreplaceable".

– Folk kommer fram till mig hela tiden, oavsett om det är flygplatser, flygplan eller vid olika event och tillställningar, berättar Beyonce-kopian för brittiska Daily Mail.

HUR LIKA?!

Men ibland går det hela för långt, säger hon.

– Jag har även blivit jagad, och folk som tar bilder utan mitt medgivande, och försökt blåsa mig utan att jag vet om det, säger Brittany Williams till Daily Mail.

Av intervjun att döma verkar det ske en hel del extrema saker kopplade till Brittany Williams likheter med Beyonce. 

– En gång jagade en grupp kvinnor mig och min kompis till vår bil medan de började sjunga "Single ladies" och slog på bilen med sina klackskor, berättar hon.

Brittany är extremt lik Beyonce, menar de flesta.Foto: instagram.com/sur__b

Enligt Brittany Williams har jämförelsen med Beyonce tidigare varit ganska störande, med all uppmärksamhet och så, men på senare tid har det blivit mer vardag och något hon tycker är roligt.

Och själv hyllar hon Beyonce rejält.

– Vi har blivit välsignade med att ha en kvinna med sådan utstrålning, medmänsklighet, lojalitet, talang och etik som existerar under vår livstid. Hon är ett exempel på vad män borde söka efter och vad kvinnor borde sträva efter, säger hon till Daily Mail. 

Du kan följa Brittany Williams på Instagram:

https://www.instagram.com/p/BaUNER3Dlbs/?taken-by=sur__b