Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vill du också synas bättre i Almedalen?

Almedalen med Expressen TV.
Per Bolund, bostadsminister, Adam Cocozza, VD Botrygg, Marie Linder, förbundsordförande hyresgästföreningen och Johan Castwall, exploateringsdirektör, Stockholm stad, deltog i ett seminarium i samarbete med Botrygg – med programledaren Lisah Silfwer.Foto: SVEN LINDWALL
Jan Eliasson pratade om bostadsbyggande i Expressens lounge.Foto: LISA MATTISSON
Maud Olofsson, tidigare partiledare för Centern, Oscar Stege Unger, Wallenberg Foundations, Joakim Karlsson, Newton utbildning och Samira Mchaiter, HSB Stockholm, deltog i ett seminarium om framtidens kompetens med programledaren Lisah Silfwer.Foto: SVEN LINDWALL

Vill du synas bättre och nå ut med ditt budskap i Almedalen?

Konkurrensen är stenhård, i år var det närmare 3700 evenemang och 42.000 unika besökare.

Bli Expressens mediepartner – och få plats på Almedalens största arena.

Med Expressen som mediepartner får du tillgång till Almedalens bästa arena och allt runt i kring. Projektledning, inbjudningar av paneldeltagare, moderator, tv-sändning och marknadsföring.

– Almedalen är en fantastisk mötesplats men det kräver fokus och struktur för att få genomslag. Ett samarbete med Expressen ger både räckvidd och relevans, säger Lena Allerstam, ansvarig för Expressens redaktionella partnersamarbeten.

Samtalen i Almedalen sänds live

Samtalen sänds live och leds av en av Expressen TV:s erfarna programledare. Självklart går de att se under lång tid på expressen.se och kan delas på egna plattformar.

– Vi har den starkaste medienärvaron i Almedalen och våra partnerseminarier har varit mycket uppskattade för sitt innehåll, säger Lena Allerstam.

Expressen hade i år över 100 programpunkter, ca 200 gäster på scenen och i loungen. Vi fortsätter att satsa på Almedalen 2020.  

Kontakta oss redan i dag för mer information:

Partneransvarig Lena Allerstam

lena.allerstam@expressen.se 

073-633 9593