Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Vill du också synas bättre i Almedalen?

Almedalen med Expressen TV.
Per Bolund, bostadsminister, Adam Cocozza, VD Botrygg, Marie Linder, förbundsordförande hyresgästföreningen och Johan Castwall, exploateringsdirektör, Stockholm stad, deltog i ett seminarium i samarbete med Botrygg – med programledaren Lisah Silfwer.
Foto: SVEN LINDWALL
Jan Eliasson pratade om bostadsbyggande i Expressens lounge.
Foto: LISA MATTISSON
Maud Olofsson, tidigare partiledare för Centern, Oscar Stege Unger, Wallenberg Foundations, Joakim Karlsson, Newton utbildning och Samira Mchaiter, HSB Stockholm, deltog i ett seminarium om framtidens kompetens med programledaren Lisah Silfwer.
Foto: SVEN LINDWALL

Vill du synas bättre och nå ut med ditt budskap i Almedalen?

Konkurrensen är stenhård, förra året var det närmare 3700 evenemang och 42.000 unika besökare.

Bli Expressens mediepartner – och få plats på Almedalens största arena.

Med Expressen som mediepartner får du tillgång till Almedalens bästa arena och allt runt i kring. Projektledning, inbjudningar av paneldeltagare, moderator, tv-sändning och marknadsföring.

- Expressen har den starkaste närvaron av alla mediehusen i Almedalen. Det är allt annat än enkelt att nå ut i bruset, men vi har hittat en kombination som fungerar och som våra mediepartners varit mycket nöjda med, säger Anna Gullberg ansvarig för Expressens redaktionella partnersamarbeten.

Samtalen i Almedalen sänds live

Samtalen sänds live och leds av en av Expressen TV:s erfarna programledare. Självklart går de att se under lång tid på expressen.se och kan delas på egna plattformar.

– Tack vare ett starkt koncept som kombinerar tidning, live-tv och ett välorganiserat event på en central plats i Almedalsvimlet lyckas vi med att skapa en högintressant arena för viktiga samhällsfrågor som via Expressen som partner får stark räckvidd och högt engagemang, säger Anna Gullberg.

Expressen hade i fjol över 100 programpunkter, ca 200 gäster på scenen och i loungen. Vi fortsätter att satsa på Almedalen 2020.  

Kontakta oss redan i dag för mer information:

Almedalenpartner@expressen.se