Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vill du jobba med vår undersökande journalistik?

Expressen avslöjade den så kallade järnrörsskandalen.
Foto: OKÄND
Magnus Falkehed och Niclas Hammarström gjorde ett reportage på Karolinskas coronaavdelning.
Foto: NICLAS HAMMARSTRÖM
David Baas ställer frågor till Dennis Askling, då anställd på Sverigedemokraternas riksdagskansli och gruppledare för partiet i Haninge. Expressen avslöjade hur han i en chatt med en partikamrat skrev nazistiska hälsningar, uttryckte sig nedsättande om ”negrerna” och spred rasideologiska resonemang.
Foto: Skärmdump/Expressen TV

Vill du vara med och granska makthavare och orättvisor?

Nu söker vi en driven och erfaren videoredigerare för fast anställning till Expressens redaktion för undersökande journalistik.

ANSÖK HÄR.

Vi letar efter en videoredigerare som brinner för undersökande journalistik och som vill vara med och utveckla det rörliga berättandet på en av medie-Sveriges mest dynamiska och utmanande arbetsplatser.

Som videoredigerare i grävgruppen har du huvudansvaret för redigering av allt rörligt material; du planerar arbetet tillsammans med grävchefen Christian Holmén och arbetar dagligen tätt ihop med våra reportrar och fotografer.

Vi söker därför dig som kombinerar hög journalistisk kompetens med en utpräglad förmåga att samarbeta med andra. Uppdragen kan variera i inriktning och utformning, vilket ställer krav på lösningsorientering och kreativitet.

Gedigen erfarenhet av TV-redigering är ett krav och erfarenhet av arbete med undersökande journalistik är meriterande.

Vi värdesätter medarbetare som kan tillföra flera perspektiv, som har olika erfarenheter och du får gärna tala eller förstå flera språk.

Expressens berättande berör. Vår grävgrupp är en av landets mest prisbelönta redaktioner, som genom åren stått för en lång rad uppmärksammade avslöjanden och granskningar.

Sök nu för att jobba på Expressens grävredaktion. Vi riktar oss till hela Sverige. Expressen har tre miljoner läsare och tittare varje dag i alla kanaler. 111 000 prenumererar på vår Premiumtjänst och 1,3 miljoner tittar på vår tv varje dag.

Ansök här! 

Vi svarar på frågor:

Christian Holmén, grävchef 

Anders Wahlund, personalredaktör 

Facklig kontakt, SJF: Jan Spångberg

Vi letar efter en videoredigerare som brinner för undersökande journalistik.