Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vi söker redaktör och reporter till Di TV

Anna Ekelund, programledare på Di TV. Foto: OLLE SPORRONG

Vill du vara med och utveckla Sveriges nya ekonomi-tv-kanal? 

Di TV, ett samarbete mellan Dagens Industri och Expressen TV, lanserades tidigare i år och har på kort tid blivit en naturlig arena för ledande svensk ekonomijournalistik.  

Nu utökar vi redaktionen.

Vi söker därför en liveredaktör och en reporter.  

Som liveredaktör arbetar du tillsammans med programledare och nyhetschef med innehållet i våra sändningar. Sändningarna löper normalt från 06.00 till 18.00 vardagar. 

Som reporter väntas du kunna sätta ihop inslag, klippa sändningar och agera livereporter i många olika situationer, samt vara programledare för de kortare nyhetssändningarna. 

Vi söker dig som har vana som tv-reporter eller ekonomijournalist eller både och. Du tycker om att arbeta i team, är välorganiserad, stresstålig och prestigelös.

Di TV görs av Dagens industri, marknadsledare inom ekonomijournalistik sedan 1976, och Expressen TV, Sveriges snabbast växande tv-medium och partnerkanal till CNN. 

Di TV lanserades tidigare i år och har på kort tid blivit en naturlig arena för ledande svensk ekonomijournalistik. Foto: Di TV

 

Vi svarar på frågor om jobbet:

Bella Levy, bella.levy@expressen.se 

Björn Rundström, bjorn.rundstrom@di.se

 

Facklig kontakt: 

Jan Spångberg, jan.spangberg@expressen.se

Sök jobben senast fredag 15 december. 

Mejla din ansökan med personligt brev (direkt i mejlet), cv (som bifogad fil i Word- eller pdf-format eller som länk) samt referenser till:

mari-louise.pettersson@mariebergmedia.se

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!