Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Var med och forma framtidens mediehus

Nike Mekibes (till vänster) rapporterade direkt från ubåtsjakten i Stockholms skärgård i oktober. För det jobbet nominerades hon till tidningen Resumés journalistpris Guldkrattan. Expressens Ann-Sofie Näslund (till höger) intervjuar här Carl Bildt i New York.Foto: Axel Öberg
Expressens Pascal Engman intervjuar GP:s politiska chefredaktör Alice Teodorescu i Almedalen.Foto: Lisa Mattisson

Expressen ökar mest av alla stora mobilsajter.

Nu ska vi bli framtidens mediehus och söker journalister som vill vara med och driva utvecklingen.

En vanlig dag tar närmare 2,4 miljoner svenskar del av Expressens innehåll. Nu ska Expressen bli Sveriges främsta digitala nyhetstjänst och om du vill vara med på resan ska du skicka in din ansökan.

Till vår webbredaktion söker vi nyhetschefer, redaktörer och reportrar. Sociala medier-experter och databasjournalister är extra intressanta.

Till vår tv-redaktion söker vi många nya medarbetare. Vi ska göra framtidens nyhets-tv och behöver journalister till både live och program.

 

Här är alla tjänster:

* Nyhetschef på webben eller tv. Du har vana vid att leda nyhetsarbetet på en stor redaktion och sitter mitt i det dagliga arbetet med webben, mobilen och tv.

 

* Webbredaktör. Du har stor vana av digital redigering och publicering på sajt och ett öga för kvalitet och rubriksättning.

 

* Webbreporter. Du är van att jobba i den nyhetsmässiga frontlinjen och rapportera via text, bild och tv.

 

* Sociala medier-reporter och -redaktör. Du vet vad som funkar på Facebook, Twitter och Instagram och du har lika bra koll på nyhetsläget som på de sociala mediernas algoritmer.

 

* Databasjournalist. Du kan göra stora mängder information begriplig och är van att hitta nyheter bland databaser och tabeller.

 

* Live-redaktör tv. Du går igång på större nyhetshändelser, är van att guida en programledare och kan hålla igång en sändning under lång tid.

 

* Programledare tv. Du är ett vant nyhetsankare och kan driva både planerade sändningar och oplanerade breaking news-sändningar från rutan.

 

* Tv-reporter. Du har ett stort nyhetsintresse och sänder direkt från nyhetshändelser och redigerar klipp från sociala medier och nyhetsbyråer.

 

* Bildproducent. Du sitter i förarsätet på Expressen TV:s sändningar och har en aktiv roll i teknikutvecklingen på vår tv-redaktion.

 

Facklig representant på Expressen är Jan Spångberg,jan.spangberg@expressen.se

Har du frågor om tjänsterna, hör av dig till Martin Kroon på martin.kroon@expressen.se

 

Skicka din ansökan omgående