Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Välkommen Mama – nu en del av Expressen

Louise Bratt Tidmarsh är chefredaktör på mama.Foto: Hannah Hedin

Välkommen Mama!

Nu flyttar Sveriges största redaktionella föräldrasajt, mama, in här på Expressen.

– Nu kan vi ännu bättre erbjuda Sveriges föräldrar inspiration, stöd och kunskap i livets kanske viktigaste och mest omvälvande period, säger Louise Bratt Tidmarsh, chefredaktör för mama.

Vilka är de bästa barnstövlarna i höst, hur fixar man som förälder inskolningen under corona (när man inte får följa med in på förskolan), och vad är det viktigaste föräldrar behöver veta om Tik Tok? Och hur tacklar kända mammor som Isabella Löwengrip, Niki Amini, Penny Parnevik och Charlotte Perelli alla utmaningar som uppstår i rollen som förälder? Det är bara något av innehållet som mamas redaktion vet engagerar sina läsare och som nu ännu fler kan ta del av genom Expressen. 

mama har sedan varumärket grundades 2003 även haft ett stort antal kända profiler som bloggat på plattformen; Mia Skäringer, Carola Häggqvist, Camilla Läckberg, Elaine Eksvärd och Cissi Wallin är bara några av alla kända mammor som bloggat på mama under åren.

Att ha aktuella profiler och mammaröster på vår plattform är en stor del av mamas värld. Vårt senaste bloggtillskott är spelexperten Paula ”Fenjima” Manrique som kommer att skriva om barn och deras spelvärld, vilket är ett brännande hett ämne för många föräldrar idag. Och inom kort lanserar vi ytterligare flera spännande namn, säger Louise Bratt Tidmarsh.

För Expressen innebär samarbetet att läsarna får ännu mer initierat innehåll för målgruppen föräldrar.

– Detta är en av alla spännande satsningar vi gör med den gemensamma kraften hos Expressens och Lifestyle-gruppens journalistik och redaktioner. Jag är otroligt glad att vi nu kan erbjuda mamas kunskap och trendkänsla kring föräldraskap och barn till hela vår digitala publik, säger Expressens chefredaktör Klas Granström.

Här hittar du mama från och med nu!