Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV4-profilen till Expressen TV och Brottscentralen

Petra Nordlund McGahan. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

I augusti fortsätter Brottscentralen i Expressen TV.

Programledarna Lisah Silfwer och Thabo Motsieloa får då sällskap av TV4-profilen Petra Nordlund McGahan.

– Det ska bli roligt att göra något nytt, säger hon.

Journalisten Petra Nordlund McGahan har jobbat drygt 20 år på TV4 och gör i sommar sina sista inhopp i kanalen.

– Det ska bli väldigt spännande att jobba med Brottscentralen, ett programformat som är nära tittaren, där man når ut via flera olika plattformar med stor snabbhet. Och det ska samtidigt bli jättekul att jobba med alla de proffs som är inblandade i produktionen, säger Petra Nordlund McGahan.

I augusti blir hon programledare för Brottscentralen i Expressen TV och ska tillsammans med Lisah Silfwer och Thabo Motsieloa leda det direktsända kriminalnyhetsmagasinet.

– Brottscentralen är ett av våra viktigaste format då kriminaljournalistik är en del av kvällstidningens DNA och har central plats i framtidens nyhets-tv. Vi ser fram emot en höstsäsong med ännu fler nyheter och lösta fall, säger Bella Levy, chef för Expressen TV.

Petra Nordlund McGahan och Lisah Silfwer. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Brottscentralens fjärde säsong

Brottscentralen gör hösten 2018 sin fjärde säsong på Expressen TV och produceras av produktionsbolaget Brand New Content i samarbete med Expressens tv- och kriminalredaktioner.

– Brottscentralen har utvecklats oerhört starkt sedan Expressen tog över formatet förra våren. Tittandet är högre än någonsin och med Petra blir Sveriges mest aktuella kriminalmagasin ännu starkare när vi kommer tillbaka i höst, säger Anders Sundberg, VD för Brand New Content.

Samtidigt fortsätter allt fler att ta del av Expressen i mobilen. I april hade Expressen 47,5 procent av marknadsandelarna mobilt – med 4 595 000 läsare en genomsnittlig vecka – mot Aftonbladets 5 083 000.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!