Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Troligen världsunikt att en tidning driver tre nyhets-tv-varumärken”

Nu kan du se Expressen och Di:s tv-satsningar på samma kanalplats. Även prisbelönta SportExpressen TV kommer att ingå i kanalen som visas i Com Hem och Boxers utbud. Foto: EXPRESSEN

Nu kan du se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV hos Com Hem och Boxer.

SportExpressen TV frivisas dessutom för alla tittare under det kommande VM:et i fotboll.

– Det är troligen unikt i världen att en tidning driver tre nyhets-tv-varumärken, säger Klas Granström, redaktionschef och chef för digitala medier på Expressen.

Expressen TV har sedan tidigare en plats i Com Hems utbud, på kanalplats 43. Nu får Expressen TV sällskap av SportExpressen TV (kanal 99) och Di TV (kanal 121).

Och kanalerna finns också på Boxerplattformen för användare med internetuppkopplade boxar.

Bella Levy, chef för Expressen TV är glad att fler personer nu kan ta del av innehållet.

– Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera en underhållande, intressant och varierande sändning till våra tittare. Vi ser också video och live-tv som ett naturligt och väldigt bra komplement till text och stillbild. 

– För oss handlar framtidens nyhets-tv om att vara där det händer, när det händer - vare sig det handlar om en terrorattack eller jordbävning, ett fotbolls-VM, Eurovision Song Contest eller att Spotify börsnoteras, säger Bella Levy.

 

LÄS OCKSÅ: Mer nyhets-tv hos Com Hem och Boxer 

 

Bella Levy, chef för Expressen TV. Foto: Olle Sporrong

Expressen gör tv för moderna nyhetskonsumenter

Klas Granström, redaktionschef och chef för digitala medier på Expressen, menar att Expressen gör tv anpassad för dagens moderna nyhetskonsumenter.

– Det är troligen unikt i världen att en tidning driver tre nyhets-tv-varumärken - som vi gör med Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV - och är partner till världens främsta nyhetsbolag CNN.

– De senaste veckornas framgångar med den uppskattade och uppmärksammade partiledarduellen i Expressen TV:s Bara Politik och nylanseringen av SportExpressen TV är bara delar av en offensiv på tv-marknaden från Expressen. Det kommer mera, säger Klas Granström.

 

LÄS OCKSÅ: Nya duellen i Expressen tv: Annie Lööf i debatt mot Jimmie Åkesson 

 

SÅ SER DU EXPRESSEN TV, DI TV OCH SPORTEXPRESSEN TV – PÅ DIN VANLIGA TV

Nu kan du se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV lika enkelt som du ser på SVT, TV4, CNN eller någon annan etablerad linjär tv-kanal.

Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV kan beställas från Com Hem på telefon 90 222 eller via www.comhem.se/paketerbjudanden.

Kanalerna kan också beställas på telefon 0771-21 10 00 eller via www.boxer.se.

 

■ COM HEM: Com Hem, landets största tv-operatör distribuerar nu Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV i alla digitala tv-boxar som klarar HD – som Com Hems gamla tv-boxar, Tivoboxen samt Com Hem TV Hub.

Det går också att se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV på plattformen Com Hem Play (både webb och appar, Chromecast och Airplay).

 

■ BOXER: Om du har Boxer som operatör kan du se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV via smartboxen som är uppkopplad mot internet, samt Boxer TV Hub som lanseras snart.

Det går även att se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV på digitala plattformen Boxer Play (både webb och appar, Chromecast och Airplay).

 

■ KANALPLATSER: Expressen TV finns på kanalplats 43, både hos Com Hem och Boxer.

SportExpressen TV finns på kanalplats 99 hos Com Hem och 49 hos Boxer.

Di TV finns på kanalplats 121 hos Com Hem, och kanalplats 45 hos Boxer.

 

■ KANALPAKET: Hos Com Hem finns Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV i guldpaketet. Det finns även möjlighet att köpa dem separat.

Hos Boxer finns Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV i Mix- och Maxpaketen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!