Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Telenor vinner guld för kampanj med Expressen

”Vi är otroligt stolta och glada”, säger Jonathan Olsson, ansvarig projektledare på Bonnier News Brand Studio, om vinsten.
Mathias Murman, content manager på Telenor: ”En av fördelarna med att jobba med native, och i det här fallet Expressens plattformar, är att det ger oss en väldig trovärdighet.”

Telenors kampanj ”Wifi för alla” har vunnit guld i prestigefyllda – och 20-årsjubilerande – Swedish content awards.

Kampanjen presenterades hos Expressen.

– Vi är otroligt stolta och glada, säger Jonathan Olsson, ansvarig projektledare på Bonnier News Brand Studio, om vinsten.

Swedish content awards delas ut till de bästa produktionerna inom så kallad content markering, och jobbar för att lyfta fram god kvalitet och innovativa lösningar.

Nu vinner Telenor guld för just det, för en kampanj som presenterades hos Expressen. I kategorin IT och telekom vann teleoperatörens kampanj ”Wifi för alla”.

Kampanjen visade, i form av fyra tv-avsnitt och artiklar, olika livssituationer som alla berättade om hur wifi hjälper vanliga svenskar i vardagen.

Juryns motivering lyder:

”I en bransch där konkurrensen är stenhård har vinnaren i den här kategorin lyckats påverka den allra svåraste av målgrupper. Att behovet av wifi är omättligt vet vi alla, men speciellt om du spelar 'World of Warcraft' och är 67 år. Så lägg nu ifrån din telefon och applådera i stället årets vinnare.”

”Otroligt stolta och glada”

Jonathan Olsson, ansvarig projektledare på Bonnier News Brand Studio, säger om guldet:

– Vi är otroligt stolta och glada över att vår kampanj tillsammans med Telenor får den här välförtjänta uppmärksamheten.

Mathias Murman, content manager på Telenor, fyller i:

– En av fördelarna med att jobba med native, och i det här fallet Expressens plattformar, är att det ger oss en väldig trovärdighet. Kampanjen resulterade i väldigt många läsare och tittare – och enormt långa lästider.