KANALPLATS 43 OCH I IP-TV. Expressen TV, med programledare som Anna Herdenstam och Fredrik Lennander, ingår i Com Hems och Boxers utbud.KANALPLATS 43 OCH I IP-TV. Expressen TV, med programledare som Anna Herdenstam och Fredrik Lennander, ingår i Com Hems och Boxers utbud.
KANALPLATS 43 OCH I IP-TV. Expressen TV, med programledare som Anna Herdenstam och Fredrik Lennander, ingår i Com Hems och Boxers utbud.
Nu kan du följa Di TV-programmet ”Börsmorgon” med Anna Ekelund direkt via Com Hem och Boxer.Nu kan du följa Di TV-programmet ”Börsmorgon” med Anna Ekelund direkt via Com Hem och Boxer.
Nu kan du följa Di  TV-programmet ”Börsmorgon” med Anna Ekelund direkt via Com Hem och Boxer.

Så ser du Expressen TV, Di TV och SportExpressen TV – på din vanliga tv

Publicerad

Nu kan du se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV lika enkelt som du ser på SVT, TV4, CNN eller någon annan etablerad linjär tv-kanal.

Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV kan beställas från Com Hem på telefon 90 222 eller via www.comhem.se/paketerbjudanden.

Kanalerna kan också beställas på telefon 0771-21 10 00 eller via www.boxer.se.

COM HEM

Com Hem, landets största tv-operatör distribuerar nu Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV i alla digitala tv-boxar som klarar HD – som Com Hems gamla tv-boxar, Tivoboxen samt Com Hem TV Hub.

Det går också att se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV på plattformen Com Hem Play (både webb och appar, Chromecast och Airplay).

BOXER

Om du har Boxer som operatör kan du se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV via smartboxen som är uppkopplad mot internet, samt Boxer TV Hub som lanseras snart.

Det går även att se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV på digitala plattformen Boxer Play (både webb och appar, Chromecast och Airplay).

KANALPLATSER

Expressen TV finns på kanalplats 43, både hos Com Hem och Boxer.

SportExpressen TV finns på kanalplats 99 hos Com Hem och 49 hos Boxer.

Di TV finns på kanalplats 121 hos Com Hem, och kanalplats 45 hos Boxer.

KANALPAKET

Hos Com Hem finns Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV i guldpaketet. Det finns även möjlighet att köpa dem separat.

Hos Boxer finns Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV i Mix- och Maxpaketen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag