Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Politikintresserad? Nu får du pushar om det!

– Är man det minsta intresserad av politik får man inte missa att aktivera politikpusharna, säger Karolina Skoglund, tf politikchef. Foto: OLLE SPORRONG
Expressens Niklas Svensson leder dig igenom programmet "Bara Politik" som sänds varje onsdag klockan 19.00. Foto: OLLE SPORRONG

Expressen är en klassisk kvällstidning. Varje dag levereras nyheter som når ut till miljoner människor.

Med Expressens app får du det allra senaste inom området just du är intresserad av – oavsett om det är sport, politik eller nöje.

– Är man det minsta intresserad av politik får man inte missa att aktivera politikpusharna, säger Karolina Skoglund, tf politikchef.

I Expressens app får du dagligen färska nyheter kring vad som händer i både Sverige och omvärlden. Där kan du ställa in pushnotiser för att få det allra senaste direkt i din mobiltelefon – oavsett om det gäller sport, nöje, väder eller nyheter om kungahuset.

Den allra senaste funktionen i appen är att du som läsare även kan få politikpushar. Expressen tar dig med bakom kulisserna i riksdagen där alla viktiga beslut fattas i Sverige.

Med Expressens app får du det allra senaste inom området just du är intresserad av – oavsett om det är sport, politik eller nöje.

Expressens Niklas Svensson leder dig igenom programmet "Bara Politik" som sänds varje onsdag klockan 19.00. Ett program som går att se direkt i din mobiltelefon via applikationen.

I appen, som finns för nedladdning i AppStore och Google Play, kan du dela artiklar direkt med dina vänner på sociala medier. Appen har stöd för både Facebook och Twitterdelningar.

Expressen är Sveriges största mediehus i sociala medier

Passande, eftersom en färsk undersökning visar att Expressen är Sveriges största mediehus i sociala medier. Expressen är störst på Facebook i Sverige med mest räckvidd och engagemang, oavsett kategori.

Den allra senaste funktionen i Expressens app är att du som läsare även kan få politikpushar.

– Är man det minsta intresserad av politik får man inte missa att aktivera politikpusharna. Då kan man vara säker på att man inte missar de hetaste nyheterna, stora intervjuer med partiföreträdare och annat spännande som rör politik, säger Karolina Skoglund, tf politikchef. 

Morgonprogrammet "Senaste nytt" sänds varje morgon mellan 6.00 och 10.00 av programledare som Anna Herdenstam, Tess Ulander och Ylva Johansson. Där sammanfattas natten och morgonens senaste händelser i så väl Sverige som övriga världen.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!