– Är man det minsta intresserad av politik får man inte missa att aktivera politikpusharna, säger Karolina Skoglund, tf politikchef. Foto: OLLE SPORRONG– Är man det minsta intresserad av politik får man inte missa att aktivera politikpusharna, säger Karolina Skoglund, tf politikchef. Foto: OLLE SPORRONG
– Är man det minsta intresserad av politik får man inte missa att aktivera politikpusharna, säger Karolina Skoglund, tf politikchef. Foto: OLLE SPORRONG
Expressens Niklas Svensson leder dig igenom programmet "Bara Politik" som sänds varje onsdag klockan 19.00. Foto: OLLE SPORRONGExpressens Niklas Svensson leder dig igenom programmet "Bara Politik" som sänds varje onsdag klockan 19.00. Foto: OLLE SPORRONG
Expressens Niklas Svensson leder dig igenom programmet "Bara Politik" som sänds varje onsdag klockan 19.00.  Foto: OLLE SPORRONG

Politikintresserad? Nu får du pushar om det!

Publicerad

Expressen är en klassisk kvällstidning. Varje dag levereras nyheter som når ut till miljoner människor.

Med Expressens app får du det allra senaste inom området just du är intresserad av – oavsett om det är sport, politik eller nöje.

– Är man det minsta intresserad av politik får man inte missa att aktivera politikpusharna, säger Karolina Skoglund, tf politikchef.

I Expressens app får du dagligen färska nyheter kring vad som händer i både Sverige och omvärlden. Där kan du ställa in pushnotiser för att få det allra senaste direkt i din mobiltelefon – oavsett om det gäller sport, nöje, väder eller nyheter om kungahuset.

Den allra senaste funktionen i appen är att du som läsare även kan få politikpushar. Expressen tar dig med bakom kulisserna i riksdagen där alla viktiga beslut fattas i Sverige.

Med Expressens app får du det allra senaste inom området just du är intresserad av – oavsett om det är sport, politik eller nöje.

Expressens Niklas Svensson leder dig igenom programmet "Bara Politik" som sänds varje onsdag klockan 19.00. Ett program som går att se direkt i din mobiltelefon via applikationen.

I appen, som finns för nedladdning i AppStore och Google Play, kan du dela artiklar direkt med dina vänner på sociala medier. Appen har stöd för både Facebook och Twitterdelningar.

Expressen är Sveriges största mediehus i sociala medier

Passande, eftersom en färsk undersökning visar att Expressen är Sveriges största mediehus i sociala medier. Expressen är störst på Facebook i Sverige med mest räckvidd och engagemang, oavsett kategori.

Den allra senaste funktionen i Expressens app är att du som läsare även kan få politikpushar.

– Är man det minsta intresserad av politik får man inte missa att aktivera politikpusharna. Då kan man vara säker på att man inte missar de hetaste nyheterna, stora intervjuer med partiföreträdare och annat spännande som rör politik, säger Karolina Skoglund, tf politikchef. 

Morgonprogrammet "Senaste nytt" sänds varje morgon mellan 6.00 och 10.00 av programledare som Anna Herdenstam, Tess Ulander och Ylva Johansson. Där sammanfattas natten och morgonens senaste händelser i så väl Sverige som övriga världen.

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag