Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

❤︎

För första gången på 77 år är det nu möjligt att prenumerera på Sveriges populäraste kvällstidning. Få färska nyheter varje dag direkt hem i brevlådan – eller teckna helgprenumeration för läslyx varje veckoslut. 

Gör din beställning här av dagens Expressen – just nu täcker vi hela mellersta Sverige. Prenumeration av GT och Kvällsposten samt Expressen i norra och södra Sverige lanseras i juni. Vi erbjuder Varje dag-paket (få tidningen sju dagar i veckan) och Varje Helg-paket (få tidningen fredag, lördag och söndag).

VAD KOSTAR DET?

Varje dag – få tidningen sju dagar i veckan: Premiärpris 249 kr – 50% rabatt. Priset gäller första månaden, därefter 499 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid, säg upp enkelt när du vill online eller via kundtjänst.


Varje helg – få tidningen fredag, lördag och söndag: Premiärpris 179 kr – 50% rabatt. Priset gäller första månaden, därefter 359 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid, säg upp enkelt när du vill online eller via kundtjänst.


VAR KÖPER JAG PRENUMERATIONEN AV EXPRESSEN, GT OCH KVÄLLSPOSTEN?

Det gör du här på vår sajt. Vi har lanserat Expressen i mellersta Sverige. I juni lanserar vi GT, Kvällsposten samt Expressen i norra, södra och västra Sverige. Skriv in ditt postnummer här och anmäl dig så får du information om exakt startdatum om du bor i södra, norra eller västra Sverige.


NÄR FÅR JAG TIDNINGEN?

Tidningen kommer med tidningsbudet tidigt varje morgon. Tidningen lämnas i din brevlåda eller brevinkast.

Om du inte har söndagsutdelning till ditt hem, så kommer söndagens tidning att delas ut dagen efter, det vill säga du får både söndagens och måndagens tidning på måndagen.

Röda dagar kommer vi inte att kunna dela ut Expressen, GT och Kvällsposten, men då går den som vanligt att köpa i din butik. 


ÄR DET DAGENS EXPRESSEN, GT RESPEKTIVE KVÄLLSPOSTEN?

Ja det är det. Samma tidning som går att köpa i butik. 


KOMMER NI FORTSÄTTA SÄLJA TIDNINGEN I BUTIK?

Självklart! Vi finns där våra läsare finns och erbjuder flera olika alternativ. 


KAN MAN PRENUMERERA I HELA SVERIGE?

Ja, i princip i hela Sverige förutom Gotland dit vi inte hinner i tid. Testa ditt postnummer för att se om vi kan komma ut till dig här.


JAG PRENUMERERAR REDAN PÅ GÅRDAGENS EXPRESSEN – HUR FUNKAR DET?

Då kommer du från och med i mitten av april att få dagens Expressen i brevlådan, istället för gårdagens tidning. Du behöver inte göra någonting. Förändringen sker helt automatiskt. Du behåller samma pris som idag. 


HUR BETALAR JAG?

Köpet kommer ske via Klarna, och du kan välja mellan att dra direkt från bankkonto, att betala via kort eller faktura.


KAN JAG BESTÄLLA TILL NÅGON ANNAN?

Vi kommer inte att ha den här funktionen från start – men du kan komma runt det här genom att beställa till dig själv och sedan kontakta kundservice och ändra leveransadress. Då dras pengarna från dig men tidningen delas ut till den nya leveransadressen. Vi hoppas på att ha en smidigare lösning längre fram.


KAN JAG ÄNDRA ADRESS I SOMMAR?

Ja, kontakta kundservice för att ändra din leveransadress temporärt. 


INGÅR E-TIDNINGEN OCH EXPRESSEN PREMIUM I PRINTPRENUMERATIONEN?

Ja de ingår utan extra kostnad. Du får access i samband med ditt köp av printprenumeration.  


UPPSÄGNING AV PRENUMERATION

Du kan säga upp din prenumeration när du vill, ingen bindningstid. Gå till Mina sidor eller kontakta kundservice på kundservice@expressen.se.


KUNDSERVICE SVARAR PÅ DINA FRÅGOR

Har du frågor eller synpunkter? Hör av dig till vår kundservice: kundservice@expressen.se eller telefon 08-738 33 40 måndag-fredag klockan 8-17.