Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ny podcast om ekonomi – med Di TV

Malin Toverud är programledare i Di TV.
Peter Fellman, chefredaktör för Dagens industri vid Expressens och Di TV:s partiledardebatt i Göteborg. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Di Morgonkoll kommer också att sändas varje vardagsmorgon i Di TV. Foto: Skärmdump
”Våra läsare har ont om tid men vill alltid vara uppdaterade”, säger Björn Rundström, nyhetschef på Di TV. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN

Nu kan du vakna med ekonominyheter från Di TV, samarbetet mellan Expressen TV och Dagens industri, i en helt ny podd. ”Di Morgonkoll” görs varje vardagsmorgon.

– Förpackningen är effektiv: de senaste nyheterna och marknadssiffrorna ger tittaren och lyssnaren en snabb överblick, säger Björn Rundström, nyhetschef på Di TV.

Tidningen gör redan det dagliga nyhetsbrevet Morgonkoll, men nu kommer det alltså en ny version i ljudformat.

– Våra läsare har ont om tid men vill alltid vara uppdaterade. Vi vet att de uppskattar servicen i vårt nyhetsbrev Morgonkoll. Nu erbjuder vi samma innehåll och lite mer i ljudformat”, säger Peter Fellman, chefredaktör för Di till tidningen.

Utöver de senaste nyheterna kommer också dagens viktigaste händelser att presenteras.

– För de som pendlar i bil eller kollektivt tror vi poddformatet för snabba nyheter är perfekt på morgonen, säger Peter Fellman till Dagens Industri.

”Förpackningen är effektiv”

Podden ”Di Morgonkoll” kommer också att finnas i form av en tv-sändning i Di TV, samarbetet mellan Expressen TV och Dagens industri klockan 07.00 varje vardag. Sändningen har anpassats för att fungera även för den som bara vill lyssna.

– Förpackningen är effektiv: de senaste nyheterna och marknadssiffrorna ger tittaren och lyssnaren en snabb överblick. Men vi lägger också en del tid på dagens agenda, att blicka framåt, säger Björn Rundström, nyhetschef på Di TV till tidningen.

Alexander Klaar är programledare i Di TV.

”Vi breddar innehållet”

Lanseringen av den nya podden är inte den enda nyheten från Morgonkollen. Nyhetsbrevet kommer dessutom att få lite nytt innehåll. 

– Vi breddar innehållet och lyfter in mer internationellt material från natten. Men tanken är fortfarande att detta nyhetsbrev ska ge läsarna bäst och snabbast överblick, säger chefredaktören Peter Fellman till den egna tidningen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!