Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Möt Sveriges makthavare i Expressens nya podcast

Jan Emanuel Johansson intervjuas i det senaste avsnittet av podcasten Niklas Svensson möter. Foto: August Jerner
Stefan Löfven får kritik av Jan Emanuel Johansson.Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN

De tyngsta makthavarna, kulturpersonligheter och Youtube-stjärnor. 

Du träffar dem allihop fyra dagar i veckan i Expressens nya podcast Niklas Svensson intervjuar.

Varje dag från måndag till torsdag i podcasten Niklas Svensson intervjuar, träffar Niklas Svensson, mångårig politikreporter och tv-programledare på Expressen, allt från partiledare och ministrar till våra största skådespelare, idrottare, musiker och författare.

– Det är personliga intervjuer med både skratt och allvar, säger Niklas Svensson.

Niklas Svensson intervjuar är en del i Expressens fortsatta satsning på podcasts och ljudmarknaden.

I våras lanserades exempelvis Disco & Noa med Expressens Daniel Kristoffersson och Noa Bachner, som blivit en av Sveriges mest populära poddar om Allsvenskan. Och nu i början av hösten kom podden Sanny & Svensson med Johan ”MrMadhawk” Svensson och Sanny Lindström. Redan efter två avsnitt har den blivit Sveriges största podcast om svensk hockey.

– Att Sanny & Svensson snabbt blev så populär visar att vi har de profiler och den innehållsproduktion som krävs för att göra framgångsrika poddar. Det känns kul och spännande att vi nu även kan erbjuda Niklas Svensson i ljudform, säger Joakim Rydström som är audioredaktör på Expressen.

Expressens podcast Sanny & Svensson. Foto: Expressen
Expressens podcast Disco & Noa. Foto: Expressen

Sabuni, Åkesson och Lööf har medverkat 

I de första avsnitten som redan publicerats av Niklas Svensson intervjuar kan man höra från bland andra partiledarna Nyamko Sabuni (L), Jimmie Åkesson (SD) och Annie Lööf (C), finansmannen Sven Hagströmer, komikern och skådespelaren Peter Magnusson och gastronomen Edward Blom.

I avsnittet som publiceras i eftermiddag har Niklas Svensson träffat företagaren och socialdemokratiska politikern Jan Emanuel Johansson, som bland annat riktar stark kritik mot statsminister Stefan Löfven.

– Karln har gjort konstant fel från att han blev vald, säger Jan Emanuel Johansson.

 

 

Du hittar Niklas Svensson intervjuar både hos Expressens samarbetspartner Radioplay och på alla andra poddplattformar.

Intervjuerna är även en del av den livesända aktualitetsprogrammet Direkt med Niklas Svensson som som går måndag till torsdag mellan klockan 15.00 och 16.30 på alla plattformar där Expressen TV finns - Expressens sajter och appar, Apple TV, hos Com Hem och Boxer.