Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mer nyhets-tv hos Com Hem och Boxer

KANALPLATS 43 OCH I IP-TV. Expressen TV, med programledare som Anna Herdenstam och Fredrik Lennander, ingår i Com Hems och Boxers utbud.
Nu kan du följa Di TV-programmet ”Börsmorgon” med Anna Ekelund direkt via Com Hem och Boxer.
EXPRESSEN TV: DIREKTSÄNDA STUDIOPROGRAM. Niklas Svensson och Karolina Skoglund möter partiledare, ministrar och generaldirektörer i ”Bara politik”. Här från tisdagens program, där Stefan Löfven och Ulf Kristersson möttes i statsministerduellen.
EXPRESSEN TV: SENASTE NYTT FRÅN HELA VÄRLDEN. Expressens utrikeskorrespondent Anne-Sofie Näslund live från New York efter Donald Trumps presskonferens om kärnvapenavtalet. Här i en samsändning med Di TV.
DI TV: HETASTE BÖRSHÄNDELSERNA. Di TV:s Jon Åsberg ger tittarna dagens hetaste börshändelser i ”Closing Bell”. Här om fredagens rally på USA-börserna med Di:s USA-korrespondent Peter Fellman.
DI TV: ANALYSER OCH TIPS VARJE VARDAG. Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45. Här intervjuar programledare Anna Ekelund Lundin Petroleums vd Alex Schneiter efter bolagets rapport.
SPORTEXPRESSEN TV: RAPPORTER FRÅN MÄSTERSKAPEN. Caroline Larsson och Robin Lindgren bevakar ishockey-VM på plats i Köpenhamn. Förutom dagliga rapporter från de utsända kan tittarna även se mål, höjdpunkter och intervjuer från turneringen.
SPORTEXPRESSEN TV: STÖRSTA SNACKISARNA. Philip Gadd är programledare för SportExpressen TV, och ger regelbundet tittarna de senaste nyheterna och de hetaste snackiskarna inom sportvärlden, både i Sverige och internationellt.
1 / 8

Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV får nu alla en plats i Com Hem och Boxers utbud.

– Expressen TV är Sveriges enda 24-timmars nyhetskanal, och vår ambition är att utveckla framtidens nyhets-tv med marknadsledande partners som CNN och Dagens industri, säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.

– Vi kan konstatera att vi nu har en hel portfölj av svensk nyhets och aktualitets-tv i vårt utbud med nyheter, sport och näringsliv, konstaterar Jonas Lönnquist, vd för Boxer inom Com Hem-gruppen.

Expressen TV har sedan tidigare en plats i Com Hems utbud, på kanalplats 43.

Nu får Expressen TV sällskap av SportExpressen TV och Di TV .

Jonas Lönnquist, vd för Boxer inom Com Hem-gruppen, är nöjd med att kunna erbjuda en hel portfölj av svensk aktualitets-tv.

– Vi välkomnar Expressen TV, Di TV och SportExpressen TV till vårt utbud, säger Lönnquist.

Han fortsätter:

– Äntligen kan vi nu lansera Expressen TV i Boxer Play och för våra IPTV-kunder. Kanalen fick ett bra mottagande hos våra Com Hem-kunder när vi lanserade den i höstas, Att Boxers kunder nu får tillgång till kanalen är naturligtvis glädjande.

Lönnquist menar vidare att i och med lanseringen av Di TV får man en renodlad kanal för affärs- och samhällsnyheter ur ett svenskt perspektiv.

– Lanseringen känns helt naturlig. Jag är övertygad om att kanalen kommer att uppskattas av våra kunder, förklarar Lönnquist.

Di TV kommer att hamna på kanalplats 121 – mitt emellan nyhetskanalen CNN och ekonomi-tv-kanalen CNBC.

Jonas Lönnquist.

”Väldigt stolt och glad”

Lotta Edling är chefredaktör för Dagens industri. Hon är ”väldigt stolt och glad att Di TV valts ut för att komplettera Expressen TV och SportExpressen TV hos Boxer och Com Hem”. 

– Di TV-redaktionen gör högkvalitativ ekonomi-tv med både bredd och djup, och det är glädjande att Com Hem vill erbjuda sina kunder vår journalistik och att vi får möjlighet att nå fler tittare.

Expressen TV har alltså funnits med hos Com Hem och Boxer på kanalplats 43 sedan i höstas.

Lotta Edling. Foto: OLLE SPORRONG

Når ännu fler tittare

Thomas Mattsson, chefredaktör för Expressen, är nöjd över att de tre tv-kanalerna nu når ännu fler tittare:

– Redan i dag finns ju nyheter från Expressen TV, Di TV och SportExpressen TV på stora skärmar på Sveriges nio största flygplatser, på Arlanda Express och på ett flertal regionala bussnät. Med ökad distribution via Com Hem och Boxer kan hela utbudet ses på vanlig tv hemma i vardagsrummet eller på Com Hem och Boxers digitala plattformar.

– SportExpressen TV, som smyglanserades under vinter-OS, är med sitt nyhetsfokus tänkt att komplettera den fantastiska livesport-tv som aktörer som C More och Viasat gör.

Thomas Mattsson. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

 

Så ser du Expressen TV, Di TV och SportExpressen TV – på din vanliga TV

Nu kan du se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV lika enkelt som du ser på SVT, TV4, CNN eller någon annan etablerad linjär tv-kanal.

Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV kan beställas från Com Hem på telefon 90 222 eller via www.comhem.se/paketerbjudanden.

Kanalerna kan också beställas på telefon 0771-21 10 00 eller via www.boxer.se.

■ COM HEM: Com Hem, landets största tv-operatör distribuerar nu Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV i alla digitala tv-boxar som klarar HD – som Com Hems gamla tv-boxar, Tivoboxen samt Com Hem TV Hub.

Det går också att se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV på plattformen Com Hem Play (både webb och appar, Chromecast och Airplay).

■ BOXER: Om du har Boxer som operatör kan du se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV via smartboxen som är uppkopplad mot internet, samt Boxer TV Hub som lanseras snart.

Det går även att se Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV på digitala plattformen Boxer Play (både webb och appar, Chromecast och Airplay).

■ KANALPLATSER: Expressen TV finns på kanalplats 43, både hos Com Hem och Boxer.

SportExpressen TV finns på kanalplats 99 hos Com Hem och 49 hos Boxer.

Di TV finns på kanalplats 121 hos Com Hem, och kanalplats 45 hos Boxer.

■ KANALPAKET: Hos Com Hem finns Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV i guldpaketet. Det finns även möjlighet att köpa dem separat.

Hos Boxer finns Expressen TV, SportExpressen TV och Di TV i Mix- och Maxpaketen.

 

Expressen TV: Framtidens nyhets-tv!

Framtidens nyhets-tv. Nyheter dygnet runt och det med det största från de övriga kanalerna, SportExpressen TV och Di TV.  ”Senaste nytt” under morgonen, livestudion under dagen och ”Primetime” på kvällen.

 

Anne-Sofie Näslund. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

”Vi har följt Trump i princip varje dag sedan valrörelsen. Numera handlar det ofta om beslut som direkt påverkar hela världen. Men även Trump som person intresserar liksom hans familj.”

Anne-Sofie Näslund, USA-korrespondent

 

Niklas Svensson. Foto: OLLE SPORRONG

”'Bara Politik' är en av landets viktigaste politiska arenor. Min ambition är att öka takten ytterligare, så att vi under valrörelsen kan bjuda på de bästa utfrågningarna och debatterna.”

Niklas Svensson, politisk reporter 

 

Bella Levy. Foto: OLLE SPORRONG

”Vi sänder mer än 18 timmar live varje dag, året runt.  Vi gör vårt yttersta för att leverera en underhållande, intressant och varierad sändning. Framtidens nyhets-tv handlar om att vara där det händer, när det händer.”

Bella Levy, chef Expressen TV

 

Di TV: Ekonominytt varje timme!

Di TV med ekonominyheter varje heltimme. Börskurser och senaste grafiken dygnet runt. ”Börsmorgon” när börsen är på väg att öppna, ”Closing bell” när börsdagen är på väg mot sitt slut. Näringslivets höjdare ständiga gäster.

 

Björn Rundström. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

”Efter nio månader som Sveriges enda riktiga tv-kanal om ekonomi, fortsätter Di TV att leverera både tittarsiffror och högoktanigt innehåll. Antalet vd-intervjuer är som börsen på all-time high.”

Björn Rundström, nyhetschef Di-TV

 

Jon Åsberg. Foto: ALEX LJUNGDAHL

”I 'Closing bell' går vi igenom det viktigaste som hänt på börsen under dagen. Våra börsproffs kommenterar utvecklingen, analyserar vinnare och förlorare. Dessutom stämmer vi av utlandsbörserna”.

Jon Åsberg, programledare Di-TV

 

Anna Ekelund. Foto: OLLE SPORRONG

”Vi har gett börs- och ekonomiintresserade en ny morgonrutin. Näringslivet, inte minst börsbolagscheferna, har verkligen insett vikten av vårt program. Vi har haft i stort sett alla tungviktare som gäster.”

Anna Ekelund, nyhetschef Di-TV

 

SportExpressen TV: Bästa VM-kollen!

Smygstartade i samband med vinter-OS, och ska se till att leverera de stora sportnyheterna. Just nu fullt fokus på Tre Kronors framfart i hockey-VM. Här får du också bästa kollen inför sommarens största idrottshändelse – fotbolls-VM.

 

Anna Friberg. Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

”I min roll träffar jag både aktiva och före detta idrottsprofiler. Inget möte är det andra likt. Jag försöker berätta om människan bakom för att läsarna ska få lära känna stjärnorna även utan för arenorna.”

Anna Friberg, sportreporter

 

Pär Andersson. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

”SportExpressen TV har fått en pangstart med vassa nyheter och stark närvaro i bland annat Köpenhamn där Tre Kronor jagar guld i ishockey-VM. Vi ska vara bäst kring de största sportnyheterna.”

Pär Andersson, chef SportExpressen

 

Sara Bratell. Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

”SportExpressen TV har verkligen fått en rivstart i och med hockey-VM. Som programledare och reporter är det verkligen grymt kul att se att intresset bland tittarna redan har skjutit i höjden.”

Sara Bratell, tv-reporter och programledare SportExpressen

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!