SportExpressenTV sänder dygnet runt under OS.SportExpressenTV sänder dygnet runt under OS.
SportExpressenTV sänder dygnet runt under OS.
SportExpressenTV rapporterar på plats i Sydkorea.SportExpressenTV rapporterar på plats i Sydkorea.
SportExpressenTV rapporterar på plats i Sydkorea.

Ladda ner Boxer och Com Hem under OS – se på Expressen TV

Publicerad

Nya tv-kanalen SportExpressen TV sänder dygnet runt under OS i Sydkorea. 

Kanalen är helt gratis för dig som är kund hos Boxer och Com Hem.

– Vi ger dig allt du vill veta om OS. Och med ett starkt utsänt TV-team kan vi bevaka och rapportera från hela Pyeongchang, säger Tess Ulander, programledare. 

I torsdags lanserades den nya tv-kanalen SportExpressen TV. Den nya satsningen drar i gång med en intensiv OS-bevakning från spelen i Pyeongchang. 

Som kund hos Boxer och Com Hem ser du kanalen helt gratis under hela OS. 

– Vi vill alltid att våra kunder ska få ett så bra och intressant innehåll som möjligt. Därför är vi jätteglada att kunna visa SportExpressen under spelen i Sydkorea, säger Fredrik Hallstan, presschef på Com Hem.  

– SportExpressen TV är fantastisk. Vi sänder live där det händer och ger tittarna allt de vill veta. Ingen fråga är för stor eller för liten, med stort engagemang, säger Tess Ulander som programleder från Sydkorea. 

16 medarbetare på plats i Sydkorea

Kanalen erbjuder en intensiv nyhetsbevakning under spelen i Pyeongchang och sänder dygnet runt. 

– Vi finns där tittarna finns, i mobilen, i Com Hem och Boxer – överallt! Vare sig man vill följa våra livesändningar i farten eller framför tv:n, säger Tess Ulander. 

I och med den nya kanalen tar Expressens tv-satsning nästa steg. Redan nu samarbetar man med marknadsledare som CNN och Dagens industri. SportExpressen TV har 16 medarbetare på plats och sänder dessutom från studio 1 i Expressenhuset i Stockholm. 

– Vi ger dig allt du vill veta om OS. Och med ett starkt utsänt TV-team kan vi bevaka och rapportera från hela Pyeongchang, säger Tess Ulander. 

5 enkla steg – sen är du i gång med tittandet

Boxers och Com Hems kunder kan ladda ner Boxer Play eller Com Hem Play på AppStore eller Google Play och logga in med sina kunduppgifter. 

Så här gör du för att se SportExpressen TV i Boxer Play  

1. SÖK: Sök på Boxer Play i AppStore eller Google Play. Hämta hem appen. 

2. ÖPPNA: Öppna appen. Klicka sedan på de tre vita strecken uppe till vänster. Välj  logga in. 

3. LOGGA IN: Knappa in dina inloggningsuppgifter och klicka på logga in. Sen söker du efter SportExpressen. 

4. VÄLJ: När du är inne, klicka på de tre via strecken uppe till vänster. Välj tv-kanaler. 

5. SCROLLA. Bläddra ner tills du ser loggan för SportExpressen TV. Klicka och börja kolla! 

Så här gör du för att se SportExpressen TV i ComHem play 

1. SÖK: Sök på Com Hem Play i AppStore eller Google Play. Hämta hem appen. 

2. ÖPPNA: Öppna appen. Klicka sedan på de tre vita strecken uppe till vänster. Välj logga in. 

3. VÄLJ: Välj om du vill logga in med dina uppgifter eller med mobilt bank-ID. 

4. VÄLJ: När du är inne, klicka på de tre via strecken uppe till vänster. Välj tv-kanaler. 

5. SCROLLA. Bläddra ner tills du ser loggan för SportExpressen TV. Klicka och börja kolla! 

SportExpressen TV för kunder hos Com Hem

Expressen TV finns på kanalplats 43 hos Com Hem för kunder med paket Guld och SportExpressen Tv kommer under frivisningstiden att finnas på plats 18 hos Com Hem. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag