Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Köp nya Söndag!

Är du - eller kanske din man – otrogen utan att veta om det? Läs i veckans Söndag om den nya otroheten, som inte nödvändigtvis handlar om sex. Parterapeuten Pierre Riesbeck hjälper dig att se var gränsen går i olika situationer – på jobbet, gymmet, middagen, krogen och i vänskapsrelationen.

Fixa hållbara fina naglar med nya superlacket. Det gelbaserade lacket gör att naglarna håller sig snygga i nästan en månad. Läs om vårens färgtrender, och ta del av nagelexpertens tips om hur du bäst fixar fina naglar hemma.

Sveriges vanligaste kvinna heter Maria Johansson, har skostorlek 38 och tjänar 23 300 kronor i månaden. Hon motionerar en halvtimme om dagen och gillar röda bilar. Söndag har kartlagt den svenska typkvinnan, utifrån områden som ekonomi, partner, vikt, sömn och motion. Läs och kolla hur vanlig du är!

Missa inte heller reportaget om försvunna Madeleine. Nu släpps mamman Kate McCanns bok om sökandet, sorgen och saknaden på svenska. Söndag fick en exklusiv intervju med Madeleines mormor Susan Healy.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!