”Di Nyheter” sänds i Di TV varje heltimme mellan klockan 06 och 17 på vardagar. Här Malin Toverud som är en av programledarna.”Di Nyheter” sänds i Di TV varje heltimme mellan klockan 06 och 17 på vardagar. Här Malin Toverud som är en av programledarna.
”Di Nyheter” sänds i Di TV varje heltimme mellan klockan 06 och 17 på vardagar. Här Malin Toverud som är en av programledarna.
Di TV:s programledare Anna Ekelund i ”Börsmorgon” som sänds varje vardag 08.45-09.25. Börsöppningen analyseras.Di TV:s programledare Anna Ekelund i ”Börsmorgon” som sänds varje vardag 08.45-09.25. Börsöppningen analyseras.
Di TV:s programledare Anna Ekelund i ”Börsmorgon” som sänds varje vardag 08.45-09.25. Börsöppningen analyseras.
Di TV:s programledare och reporter Alexander Klaar i nya ”Di Nyheter”, som har premiär i dag och sänds varje heltimme mellan klockan 06 och 17.Di TV:s programledare och reporter Alexander Klaar i nya ”Di Nyheter”, som har premiär i dag och sänds varje heltimme mellan klockan 06 och 17.
Di TV:s programledare och reporter Alexander Klaar i nya ”Di Nyheter”, som har premiär i dag och sänds varje heltimme mellan klockan 06 och 17.
Di TV:s programledare och reporter Emelie Lundgren i ”Ekonomistudion”, som handlar om pengar och politik och sänds klockan 14.45 alla vardagar.Di TV:s programledare och reporter Emelie Lundgren i ”Ekonomistudion”, som handlar om pengar och politik och sänds klockan 14.45 alla vardagar.
Di TV:s programledare och reporter Emelie Lundgren i ”Ekonomistudion”, som handlar om pengar och politik och sänds klockan 14.45 alla vardagar.
Dagens industris Henrik Mitelman och Di TV:s Anna Ekelund diskuterar varannan vecka aktier med gäster. Här ges också konkreta aktietips.Dagens industris Henrik Mitelman och Di TV:s Anna Ekelund diskuterar varannan vecka aktier med gäster. Här ges också konkreta aktietips.
Dagens industris Henrik Mitelman och Di TV:s Anna Ekelund diskuterar varannan vecka aktier med gäster. Här ges också konkreta aktietips.

I dag: Premiär för ”Di Nyheter”

Publicerad

Sveriges ekonomi-tv-kanal, Di TV, börjar nu sända nyheter varje heltimme mellan klockan 06 och 17.

I dag är det premiär för ”Di Nyheter” .

Di TV är ett samarbete mellan affärstidningen Dagens industri och Expressen TV, och den här veckan har det presenteras flera nysatsningar.

Björn Rundström, rekryterad från ekonominyhetsbyrån Reuters som ny nyhetschef på Di TV, säger: 

– Det är riktigt roligt att vi nu växlar upp vårt redan intensiva nyhetsarbete med sändningar hela tiden.

Björn Rundström är ny nyhetschef på Di TV.

I måndags samsändes valvakan om den norska valrysaren.

I tisdags morse var det premiär för ”Börsmorgon” med ny studio, nytt innehåll och ny sändningstid.

I tisdags kväll samsändes Apple-vakan om nya Iphone med Di-profiler som Silicon Valley-korrespondenten Andreas Cervenka och New York-korrespondenten Peter Fellman.

I går var det premiär för ”Ekonomistudion”, som handlar om politik och pengar och makrostatistik.

I dag är det premiär för ”Di Nyheter”, ett nyhetsformat som varje heltimme från klockan 06 till klockan 17 ger senaste nytt.

Di TV:s Felicia Åkerman i Oslo i måndagskväll, när Di TV samsände den norska valvakan med Expressen TV.

ANDRA SATSNINGAR I DI TV

UTRIKES

Di TV:s Felicia Åkerman i Oslo i måndagskväll, när Di TV samsände den norska valvakan med Expressen TV. 

TEKNIK

Di Digitals Mimmi Billing i studion i tisdagskväll, när Di TV samsände Apple-vakan med Expressen TV.

BÖRSEN

Di TV:s programledare Anna Ekelund i ”Börsmorgon” som sänds varje vardag 08.45-09.25. Börsöppningen analyseras.

POLITIK

Di TV:s programledare och reporter Emelie Lundgren i ”Ekonomistudion”, som handlar om pengar och politik och sänds klockan 14.45 alla vardagar.

NYHETER

Di TV:s programledare och reporter Alexander Klaar i nya ”Di Nyheter”, som har premiär i dag och sänds varje heltimme mellan klockan 06 och 17.

NYHETER

Di TV:s programledare och reporter Alexander Klaar i nya ”Di Nyheter”, som har premiär i dag och sänds varje heltimme mellan klockan 06 och 17.

Di Digitals Mimmi Billing i studion i tisdags kväll, när Di TV samsände Apple-vakan med Expressen TV.

Com Hem frivisar

Björn Rundström igen:

– Redan nu, efter halva veckan, har tittandet på nya Di TV ökat med 50 procent jämfört med en snittvecka tidigare. Och vi har mycket mer på gång. 

Lotta Edling, chefredaktör för Dagens industri, berättar:

– Vi har flera fasta format, men utöver programmen kommer vi förstås direktsända vid stora nyheter. Vi är på plats, vi sänder presskonferenser, vi ger analyser.

– Dagens industris ambition är att leverera affärsnytta till både läsare och tittare.

Lotta Edling, chefredaktör på Dagens industri.

För Expressen TV är det också intensiva dagar, sedan i torsdagskväll frivisas nyhetskanalen för Com Hems digital-tv-kunder på kanalplats 43.

Thomas Mattsson, chefredaktör för Expressen:

– Nordkorea-krisen, orkanen Irma, Hasse Alfredsons bortgång, Kim Wall-mordet på Peter Madsens ubåt och den inrikespolitiska dramatiken i Sverige har skapat ett stort nyhetsintresse som Expressen TV försöker till­godose, ofta med starka partners som Di TV och CNN.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag