Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Grattis! Nu ingår Allt om mat i Premium

Grattis Premiumläsare! Nu får du all inspirerande och instruerande matjournalistik från Allt om Mat som en del av din prenumeration.

Lagom till julen blir Bonniers härliga matmagasin Allt om Mat en del av Expressen Premium. Precis när du ska välja glögg och skinka, laga köttbullar och Janssons frestelse och baka lussebullar och pepparkakor får du som Premiumprenumerant alla svar och recept från Allt om Mat.

I Allt om Mat samlas artiklar, tips och trick, reportage och tester från alla hörn av matens och vinets värld. Allt om Mats provkök är bemannat av kockar och matredakörer som tillsammans gör allt för att du ska hitta inspiration för din mat och dryck, till vardag som till fest.

Vårt mål är att samla all den bästa journalistiken från Expressen och våra magasin på ett och samma ställe - din Premiumprenumeration. För några veckor sedan la vi till tidningen amelia till Expressen Premium, nu adderar vi Allt om Mat och framöver kommer än mer journalistik och starka titlar.

Supererbjudande

Jag hoppas att du läser och uppskattar vi ger dig mer att läsa - både nyheter och livsstilsmaterial. Kontakta gärna mig om det något du saknar eller får för mycket av.

Är du inte prenumerant? Här är ett supererbjudande till dig som tecknar en prenumeration i dag!