Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Få mer av det bästa från Expressen med Premium

REDAKTIONEN. Dan Edström, kommersiell chef för Expressen Premium, Helena Sund och Pontus Johansson, Premium-redaktörer samt Johanna Odlander, redaktionell chef för Premium. Foto: OLLE SPORRONG

Nu startar Expressen betaltjänsten Premium. 

– Vi fördjupar vårt journalistiska erbjudande för att ge läsarna mer av det bästa från Expressen, säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson. 

Premium ger även tillgång till papperstidningen digitalt samt attraktiva erbjudanden.  

Expressen startar nu Premium, en digital prenumeration som ger tillgång till mer av det bästa från Expressen för den som betalar 59 kronor i månaden.

– Konsumentintäkter har alltid varit viktiga för dagspressen och det är en nödvändighet att även kunna ta betalt för innehåll digitalt för att finansiera journalistik, säger Thomas Mattsson. 

Merparten av Expressens artiklar kommer även fortsättningsvis att vara öppna för alla. Men med Expressen Premium får läsarna tillgång till fördjupande läsning inom alla de ämnen som uppskattas av Expressens läsare.

– Expressen tar alla frågor som berör vår publik på allvar och med Premium kommer vi att borra djupare i varje ämne, säger Johanna Odlander som är redaktionell chef för Premium. 

"Konsumentintäkter har alltid varit viktiga för dagspressen och det är en nödvändighet att även kunna ta betalt för innehåll digitalt för att finansiera journalistik, säger" Thomas Mattsson. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Först ut i Premium är en unik reportageserie där Expressens utrikesreporter Magda Gad tillsammans med fotografen Niclas Hammarström träffat afghanska kvinnor som för första gången visar upp vad män gör med deras kroppar. 

– Det är världsunik journalistik och bilder som är omöjliga att värja sig från, säger Thomas Mattsson.  

Men Premium går även på djupet i frågor som privatekonomi, hälsa, motor, sex och relationer. Premiums läsare får dessutom tillgång till digitala korsord samt Sveriges största astrologitjänst, med nya horoskop varje dag. 

Med Premium kan man också läsa papperstidningen digitalt varje dag i mobilen, på surfplattan eller datorn. Både Expressen samt de lokala editionerna GT och Kvällsposten ingår i tjänsten. 

Josefina Rickardt, marknads- och analyschef på Expressen. Foto: OLLE SPORRONG

– Fler och fler tycker det känns okej att betala för journalistik på nätet precis som man betalar för papperstidningen eller för musik på Spotify. Men kraven från våra läsare är väldigt tydliga: innehållet måste vara bra och det måste vara supersmidigt att signa up och att använda tjänsten, säger Josefina Rickardt, marknads- och analyschef på Expressen.

– Med Premium hoppas vi kunna ge våra läsare ännu mer av det som just dom är intresserade av, oavsett om det är klimatet eller allt inför Skid-VM 2019, på ett smart och smidigt sätt. 

Expressen Premium kommer också att erbjuda läsarna olika rabatter och erbjudanden.

Klicka här så kommer du till Expressen Premium!
 

Så gör du för att ta del av Expressen Premium:

1. Går till expressen.se/premium

2. Klicka på valfri artikel som du blir sugen på att läsa.

3. Under ingressen i artikeln, klicka på knappen “Starta Premium gratis nu” och gå igenom stegen för att registrera ditt köp.

4. Nu är du Premium-användare och kan läsa alla Premium-artiklar på sajten, läsa pdf-tidningen och komma åt erbjudanden och rabatter. Du får en bekräftelse på mejlen. Du kan när som helst säga upp din prenumeration under Min sida på sajten. Härlig läsning!

 

Allt detta får du med Expressen Premium

Expressen Premium är en ny tjänst med innehåll för den som vill ha mer av det bästa från Expressen. Mer fördjupning. Mer skidglädje. Mer Magda Gad. Mer stjärnglans. Mer true crime. Mer klimatkoll. Mer sex och hälsa. Mer av allt!


Du hittar våra artiklar här: 

Nyheter

Fördjupande läsning om politik och samhällsfrågor men också berörande människoöden och true crime-berättelser. 

Hälsa 

Kompletta guider för hur du ska träna, äta och leva för ett hälsosammare liv. 

Sport 

Exklusiva intervjuer med svenska sportprofiler och unika reportage om fotboll, hockey, längdskidor och mycket mer. 

Nöje 

Fördjupande läsning om tv-serierna du älskar och kändisarna du följer. 

Dina pengar 

Tips för ditt bostadsköp, sparande, aktieinnehav eller hur du får drömjobbet. 

Relationer 

Hur skapar man en bra relation till sin tonåring? Kan man skiljas utan att barnen tar skada? Hur kommer jag överens med min svärmor? Här får du hjälp av landets främsta experter för att förbättra dina nära relationer. 

Historia

För dig som vill fördjupa dig i allt från andra världskriget till historiska brott och människoöden. 

Rik & berömd 

För dig som vill veta mer om hur våra celebriteter och kungligheter lever. Här får du reportage och intervjuer om exempelvis den svenska adeln, techmiljonärerna eller internationella kändisar som Melania Trump. 

Hemma 

Tips och tricks för hur du får ditt hem och din trädgård att bli en plats att älska. 

Horoskop 

Nya horoskop varje dag. 

Korsord

Nya korsord flera gånger i veckan. 

Erbjudanden 

Attraktiva rabatter och erbjudanden du inte vill vara utan. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!