Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expressen TV slår nytt rekord

Brottscentralens Filip Johansson och programledaren Lennart Ekdal om terrordådet på Drottninggatan i Stockholm. Program sänds live måndag till torsdag klockan 20.00.
I januari är galorna många och Expressen TV har sänt live från de röda mattorna. Här kunde vi se modeelitens klädsel på ELLE-galan.
Donald Trumps första år som president har varit intensivt att bevaka. Tack vare det nära samarbetet med CNN har rapporteringen kunnat lyfta ytterligare.
I programmet Kungafamiljen får vi följa med bakom de kungliga kulisserna. I veckans program berättar vår expert Elias Giertz om sjukdomen som sprids på Haga – och som gör att kronprinsessan får ställa in uppdrag.

Förra veckan blev den bästa hittills – med hela 22,3 miljoner strömstarter. Allt fler tittar på Expressen TV.

– Fantastiska siffror och trafik. Expressen TV utvecklas dagligen och tv-redaktionen likaså, vi håller ett högt tempo och är väldigt drivande i utvecklingen av framtidens nyhets-tv, säger Bella Levy, chef för Expressen TV. 

Ett nytt rekord har satts av Expressen TV. Förra veckan gjordes 22 334 777 strömstarter – vilket är en förbättring med hela 135 procent mot samma vecka förra året, då siffran var 9 517 699.

 

LÄS ÄVEN: Expressen TV i nytt samarbete om lokaljournalistik

 

Expressen TV är partnerkanal till världens ledande nyhetsförmedlare, CNN, och samarbetar med Di TV vilket gör att utbudet för tittarna bara ökar. Och det bidrar i sin tur till att tittandet bara ökar. 

– Just nu befinner vi oss i Davos där Världsekonomiskt forum hålls. Våra utsända från Expressen TV och Di TV, som är Sveriges nya ekonomi-tv-kanal, samsänder och bevakar allt som sker på plats, säger Bella Levy, chef för Expressen TV.  

Bella Levy, chef för Expressen TV. Foto: OLLE SPORRONG

Sänder live från OS i Sydkorea 

I går hade också programmet Brottscentralen säsongspremiär – ett kriminalprogram som sänds live varje måndag till torsdag klockan 20.00. Premiären leddes av programledaren Lennart Ekdal. 

– Det är rätt häpnadsväckande att det inte har varit några som helst problem att hålla i gång ett dagligt timslångt brottsprogram. Det säger rätt mycket om hur utbredd kriminaliteten är, säger han. 

 

LÄS ÄVEN: CNN och Expressen TV i stor satsning om kvinnors rättigheter

 

Våra skidreportrar guidar dig till vinterns tävlingar – och snart är det dags för OS! Här är vår reporter Philip Gadd live från skidtävlingarna i slovenska Planica.

Och fler satsningar är på gång från tv-redaktionen. 

– Snart inviger vi vår nya Studio1 på redaktionen i Stockholm, där vi kommer att sända ifrån under hela vinter-OS. Naturligtvis är vi samtidigt på plats för att följa händelsernas och rapportera om det senaste från Peyongchang i Sydkorea. Vi ser också fram emot att kicka i gång bevakningen av valåret 2018 på riktigt. Det är spännande tider nu, säger Bella Levy.