Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Expressen TV sänder 18 timmar live-tv – året om

Programledarna Anna Herdenstam och Tess Ulander ger dig senaste nytt i Expressen TV. Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Mellan 10-18 varje dag sänder Expressen TV nyheter i programformatet Livestudion, med mycket fokus på presskonferenser och stora pågående krimfall. Här kommenterar S-märkta statsvetaren Stig-Björn Ljunggren talmannen Andreas Norléns besked i frågan om regeringsbildningen.
Mellan 18-24 varje dag sänder Ecoressen nyheter i programformatet Primetime, där dagens stora nyheter fördjupas. Men tittaren kan alltid räkna med att ta dek av breaking news. I bild reportern Melissa Bell från Expressen TV:s samarbetskanal CNN, som rapporterade live från Paris gator.

Där det händer – när det händer.

Expressen TV sänder live mellan 06-24 varje dag året om.

– Den senast tiden har vi rapporterat mycket om politik, väder och  trafik. Expressen TV:s omfattande breaking news-fokus garanterar tittarna att de via oss får veta vad som händer över hela Sverige och internationell, säger Bella Levy, chef Expressen TV. 

Expressen TV är Sveriges enda nyhetskanal som sänder live-tv 18 timmar om dagen året om med fokus på breaking news och de stora pågående nyhetshändelserna.

Under morgontimmarna får tittaren rappa nyheter och korta uppdateringar i programformatet Senaste Nytt, under dagarna kan man räkna med livesändningar från presskonferenser och om stora pågående kriminalfall och rättegångsdomar. På kvällarna är fokus mer på fördjupning i formatet Primetime. 

Bella Levy, chef för Expressen TV. Foto: Olle Sporrong

– Vi rapporterar, uppdaterar och informerar dig som tittar om nyhetsläget precis just nu. Vi är där det händer, när det händer och som tittare kan du alltid räkna med att vi ger dig det absolut senaste så snabbt som möjligt, säger Bella Levy.

Expressen TV har den senaste tiden haft intensiv bevakning av det politiska läget i Sverige, stormen Alfrida och trafikläget under jul- och nyårsledigheterna. Som exklusiv svensk partnerkanal till amerikanska CNN kan tittaren också räkna med att få de största och viktigaste internationella nyheterna varje dag. 

Mellan 06 och 10, varje dag sänder Expressen TV nyheter i programformatet Senaste Nytt, som är ett rappt nyhetsprogram med fokus på korta uppdateringar och snabba nyheter. På bilden syns Expressen TV:s Alex Ljungdahl som rapporterade live om stormen Alfrida.

Utsända ger senaste nytt

Bella Levy igen:

– Sedan 2016 har vi legat i absolut framkant när det gäller snabb nyhetsrapportering och vi rör oss alltid framåt. Vi arbetar ständigt för att utveckla och förhöja upplevelsen för dig som följer oss. Vi är snabbt på plats, pratar med människor vid händelsen, använder drönare och snabb live-tv-teknik.

Tess Ulander är en av flera programledare som varje dag rapporterar det senaste i nyhetsväg. I dag kommer Expressen TV bland annat rapportera kring rättegången mot de sex personer som åtalats misstänkta för förberedelse till terrorbrott.

– Utsända reportrar på plats ger oss det senaste i vår live-sändning, utöver detta ges analyser i studion, bakgrunder och fördjupningar med våra korrespondenter och experter, säger hon.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!