Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expressen Premium firar ett år!

Expressens granskning visar att Löwengrips siffror är uppblåsta och nu kliver missnöjda kunder fram och kritiserar hennes affärsmetoder.
Det var Expressen som i september avslöjade att bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip ljugit om sina besökssiffror.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Magnus Falkehed och Niclas Hammarström har besökt El Salvador – där gängvåldet blivit norm för stora delar av samhället och föräldrar lär sina barn att mörda.Foto: NICLAS HAMMARSTRÖM
Magda Gad på plats i Karim Shahid-skolan, som följer två skolplaner – en från Utbildningsdepartementet och en från talibanerna.Foto: Magda Gad

Det har gått ett år sedan Expressen Premium såg dagens ljus.

Framgången har inte låtit vänta på sig, och i dag är drygt 65 000 personer prenumeranter.

Premium-läsare har under årets gång fått ta del av unika reportage om allt från Isabella Löwengrip till kriminella gäng i Malmö.

För bara några dagar sedan kunde Expressen berätta om Irja Piippo som gick ur Jehovas Vittnen efter 20 år, och vittnar om sexuella trakasserier i sekten.

I november berättade en man som säljer cannabis i Malmö hur han beställt mord på sina kriminella rivaler för att få monopol på knarklangningen i staden. 

Det var också Expressen som i september avslöjade att bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip ljugit om sina besökssiffror.

Expressens Magda Gad har rapporterat om hur svenska skattepengar går till talibanerna i Afghanistan, och Magnus Falkehed och Niclas Hammarström har besökt El Salvador – där gängvåldet blivit norm för stora delar av samhället och föräldrar lär sina barn att mörda.

Premiums reportage har lockat tusentals läsare

Dessa reportage, och många fler, har lockat tusentals läsare till Expressen Premium sedan december förra året.

– Premium innehåller det bästa från Expressen, och att vi vuxit i så snabb takt tycker jag visar att journalistik som berättar om verkligheten i Sverige och världen står sig stark, liksom guidande texter som hjälper människor i deras vardag, säger Johanna Odlander, chef för Expressen Premium.

Samtidigt som acceptansen för att betala för digitala abonnemang ökar i allmänhet, ställer konsumenterna krav på kvalitetsjournalistik.

”Det har varit ett spännande år”

– Det har varit ett spännande år där den viktigaste lärdomen är att människor är beredda att betala för bra och unik journalistik, vilket är oerhört glädjande, säger Johanna Odlander.

I Expressen Premium ingår allt material på Expressen.se. Med Premium går det också att läsa papperstidningen digitalt varje dag – såväl Expressen och GT som Kvällsposten, samt Expressens magasin.

Expressen Premium kostar i dag 69 kronor per månad.

LÄS MER: Här hittar du mer innehåll från Expressen Premium
Karriär & Pengar
Träning & Hälsa
Kost & Kropp
Reportage & Granskning
Brott i Sverige
Sex & Relationer