Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Expressen förstärker – Frida Bratt värvas till Dina Pengar

Frida Bratt blir ny reporter och krönikör på Dina Pengar. Foto: Alex Ljungdahl

Expressen förstärker.

Frida Bratt är ny reporter och krönikör på ekonomiavdelningen Dina Pengar.

– Det känns otroligt kul att bli en del av den satsning som Expressen gör på privatekonomi. Det finns så mycket kvar att göra på området. Många tror fortfarande att bankmannen är deras bästa vän – det kunde inte vara mer fel, säger Frida Bratt.

Frida Bratt blir ny reporter på Dina Pengar och kommer även att medverka i tv-kanalerna Expressen TV och Di TV.

Senast har hon jobbat på SvD Näringsliv som reporter, krönikör och nyhetschef. Dessförinnan har hon bland annat arbetat på DN ekonomi och Avanza.

– Den enorma räckvidd som Expressen har ger maximala förutsättningar att nå ut publikt med tips och råd även till personer som normalt inte säger sig vara intresserade av privatekonomi. De många olika kanaler som tidningen erbjuder ger också bästa möjliga förutsättningar att göra privatekonomi både kul och lättillgänglig för alla. För mig känns det jätteviktigt, säger hon.

Frida Bratt ska vara reporter och krönikör

Frida Bratt blir både reporter och krönikör inom privatekonomi och näringsliv. Hon följer en tradition där bland andra Anders Andersson och Hans Bolander varit mångåriga privatekonomiska experter i Expressen. 

– Förutom att vägleda läsarna inom privatekonomi kommer vi också att fortsätta granskningen av makthavarna vars beslut har påverkan på ekonomin, den undersökande journalistiken har förutsättningar att öka än mer inom detta område, säger Magnus Alselind, redaktionschef med ansvar för nyhetsarbetet på Expressen.

Även Bella Levy, chef för Expressen TV, är nöjd:

– Vi vet att intresset är jättestort, och det är alltid trevligt att leverera något till tittarna som vi vet att de vill ha, och vill veta mer om. För Di TV och Expressen TV handlar det om att guida och ge svar på de aktuella frågor som våra tittare söker efter, och där kommer Frida Bratt att kunna bidra mycket, säger Bella Levy, chef för Expressen TV.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!