Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Di TV:s succéprogram har säsongspremiär

Emelie Lundgren, programledare. Foto: OLLE SPORRONG
Bella Levy, chef Expressen TV. Foto: OLLE SPORRONG

En spännande höst väntar när Di TV slår upp dörrarna efter sommaruppehållet. Succéprogrammen ”Börsmorgon”, ”Ekonomistudion” och ”Closing Bell” har alla säsongspremiär på onsdagen.

Di TV:s dagliga börsbevakande program är tillbaka. Det populära morgonprogrammet ”Börsmorgon” är först ut, som vanligt kl 08.45. Säsongspremiären gästas bland annat av Martin Guri, chefsstrateg Kepler Cheuvreux och Agnetha Jönsson, analytiker Di.

– Vi tar ett grepp på sommarens nyheter med utgångspunkt på hur de kommer påverka börsen i höst. Det blir också analyser av rapporterna från spelbolagen LeoVegas och THQ Nordic, säger programledare Emelie Lundgren.

Jonas Jonsson, redaktionschef för Dagens industri: 

– Med Börsmorgon har DiTV etablerat ett förstklassigt tv-format som ligger nära finansmarknaden. Det ser ut att bli en mycket spännande höst ur både börs- och makroekonomiskt perspektiv. Därför är vår ambition är att fortsätta leverera riktigt vass analys och rapportering i samband med börsöppningen.

Under hösten väntar nya utmaningar med flera oroshärdar för de internationella marknaderna. I Storbritannien är brexit den stora ödesfrågan. Ska landet störta ut ur EU utan avtal och vad innebär det för handelsrelationerna och ekonomin i stort? Och vad ska världens centralbanker göra med ett globalt ränteläge nedpressat i botten? Dessa frågor, bland mycket annat, tas upp i ”Ekonomistudion” under hösten. Första avsnittet går på djupet med inflationen efter den dagsfärska statistiken för juli.

Di TV Motor och Di TV Hållbart näringsliv kommer i höst 

”Closing Bell” sammanfattar dagens aktiehandel med utblick mot de internationella börserna.

– Di TV:s dagliga börsbevakande program, som görs i samarbete med Expressen TV, är ett självklart inslag i vardagen för många. Vi är stolta över att kunna bjuda våra tittare på Sveriges bästa börsbevakande program, vilket är möjligt tack vare våra mycket uppskattade analytiker och gäster, säger Bella Levy, chef Expressen TV.

I höst kommer också nya avsnitt av de uppskattade lunchformaten ”Di TV Motor” och ”Di TV Hållbart näringsliv”. Tester av nya innovativa bilar varvas med de senaste trenderna inom mobilitet och i säsongspremiären av Hållbart näringsliv besöker vi kärnkraftverket i Forsmark och frågar oss om det finns någon framtid för atomenergin.

”Börsmorgon” sänds kl 08.45, ”Ekonomistudion” kl 14.30 och ”Closing Bell” kl 15.20.