Dagens magasin med Expressen: Köpa drömhus utomlands

Publicerad

I magasinet Köpa Drömhus utomlands får du träffa många familjer som förverkligat sin dröm.

Familjen Hesselheim sålde stugan i Värmland och köpte hus i Brasilien. Familjen Dolk Pettersson slog till på ett eget hus i Spanien, nu när priserna gått ner. Båda har bytt drömmen om den röda stugan i skogen mot något helt annat.
Nu är trenden att fler unga familjer köper boende utomlands, även om många fortfarande väntar till pensionen.
Du träffar tre pensionärspar som slagit sig ner i Portugal.


I magasinet hittar du råd land för land om hur köpet går till. Hur ska man tänka kring lån? Hur ser prisläget ut just nu? Du får råd och tips om allt hela vägen från tanke till handling!
Ett magasin för dig som vill förverkliga en dröm och sätta guldkant på tillvaron, eller bara drömma om att kanske en dag...
Ha en skön stund i soffan med Köpa Drömhus utomlands!

Säljs i butik 14 till 20 januari

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag