Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Allt om Resor

Asien - här finns häftigaste stränderna, tjusigaste hotellen, billigaste städerna och exotiska sevärdheter.
I detta nummer listar vi just 20 pärlor i Asien.

Och hur du bäst tar dig runt i denna färgstarka världsdel.

Allt om Resors reporter Ida Thunberg reste under ett halvår reste runt i Sydostasien och hann med att besöka sju länder och här delar hon med sig av sina bästa upplevelser i Vietnam, Malaysia, Singapore, Laos, Thailand och Lombok och Bali i Indonesien. Dessutom guidar hon oss i hur vi bäst ska ta oss runt - med buss, tåg och flyg.

Dessutom har vi guider till Seoul, Bangkok, Hanoi och Hongkong. Seoul låter hur häftigt som helst med Gangnam style-kvarter, Asiens bästa mat och storslagen natur. Missa inte det reportaget!

Själv längtar jag till ett spahotell just nu och efter alla sköna behandlingar vill jag äta något riktigt gott. Vi har därför listat de tio bästa SPA-hotellen med den absolut bästa gourmetmaten.

London är en av våra absolut hetaste weekendstäder och en av de saker man vill göra där är att shoppa. Vi tipsar i vår heta lista om de fem mest legendariska varuhusen.

Det är just nu en boom för USA-resor och inför vintersäsongen ökar bokningarna till New York med 31 procent, enligt resebyrån Ticket. Cissi Wallin som är matbloggare med New York som hemstad tipsar också om sina smultronställen i denna metropol.
Sist men inte minst har vi ett reportage om barfotalyx på den karibiska ön Saint Martin.
Elisabeth Montgomery, redaktör Allt om Resor