Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zach: ”Därför visar jag bilder på min döda fru”

Foto: Facebook
Höggravida Krystil Kinkaid omkom efter att en rattfyllerist kört rätt in i hennes bil när hon var på väg hem från jobbet. Foto: Facebook
Krystil och Zach Kinkaid hade varit gifta i tolv år när hon dog. Foto: Facebook
Zach Kincaid vid sin hustru Krystils säng på sjukhuset. Hon fick mycket svåra invärtes skador i krocken. Foto: Facebook

Zach Kincaid förlorade sin höggravida hustru Krystil Kincaid när en rattfyllerist körde rätt in i hennes bil.

Nu väljer han att dela med sig av bilderna från begravningen där han håller sin döda dotter i famnen och tar ett sista farväl av sitt livs stora kärlek Krystil.

– Hon var det bästa som hänt mig, säger Zach Kincaid.

Varning för starka bilder.

Den 9 september var Krystil Kincaid, 29, från Kalifornien, USA, på väg hem från jobbet. 

Hon hade slutat lite tidigare eftersom hon hade så ont i ryggen och ville hem för att hinna göra i ordning sina barns lunchlådor inför morgondagen. 

Krystil var mamma till en 11-årig flicka, två pojkar – en åttaåring och fyraåring, och dessutom bonusmamma till makens 14-åriga dotter. Nu var hon gravid igen och om bara en månad skulle hon och maken bli föräldrar igen till en liten flicka.

Zach Kinkaid och hans livs stora kärlek Krystil. Foto: Facebook

Krystil krockade med rattfyllerist

Då hände det som inte fick hända.

Medan hon körde hem pratade hon i telefon med sin make Zach Kincaid på högtalartelefon i bilen. Plötsligt kom en bil över på hennes körbana och körde rätt in i hennes bil. 

Hennes högtalartelefon var fortfarande påslagen och maken Zach hörde allt som hände. 

– Hon ropade och skrek i skräck, säger Zach Kincaid till NBC.

Han hörde hur bilen förlorade kontrollen, hur däcken skrek och hur brandmännen som snabbt var på plats försökte få ut Krystil ur bilvraket. Han skrek i telefonen för att få någon på andra sidan att svara på om hans fru var okej men ingen svarade.

 

 

Tillslut hörde en polisman hans skrik och berättade att Krystil var vid liv och skulle flygas till sjukhus.

Zach var på jobbresa i San Jose och tog det första flyget hem. Tolv timmar senare satt han vid hennes sjukhussäng. 

Han berättar att hon såg helt oskadd ut, inte ett blåmärke syntes. Läkaren berättade dock att hon hade mycket allvarliga invärtes skador.

Krystil och Zach väntade sitt femte barn när den tragiska olyckan inträffade. Foto: Facebook

Krystils liv gick inte att rädda

Läkaren hade även utfört ett akut kejsarsnitt men deras dotter, som de skulle döpa till Avalynn Onix, kunde inte räddas.

Krystil genomgick flera operationer på sjukhuset.

– Jag såg hur läkarna utförde tester för att se om hon var hjärndöd eller inte, säger han till The Mirror. 

Och fortsätter:

– Jag skrek för att få henne att reagera... men ingenting. Jag satt där och tittade på henne, medan hon andades eller kippade efter andan på 16 minuter. Klockan 12.09 tittade läkaren på mig och sa "jag är ledsen, hon finns inte med oss längre".

 

 

Parets barn togs även de till sjukhuset.

– De trodde att de skulle få se sin nya lillasyster, säger Zach till NBC. I stället fick de höra det värsta de någonsin hört. De hade inte längre någon mamma och hade förlorat sin lillasyster.

Zach berättar att han alltid trodde att han skulle dö först, något han även förberett familjen på. Han led nämligen av ett mycket allvarligt hjärtfel.

Rattfylleristen klarade sig oskadd

Mannen som körde på Krystil, en proffsboxare, greps på plats misstänkt för rattfylleri, en brottsrubricering som ändrades till dråp i och med att Krystil avled.

Han klarade sig dock utan allvarliga skador och filmade även efterspelet på olycksplatsen. "Kolla vad som hänt mig hörrni", säger han i Facebook live-klippet som senare raderades.

Zach kämpar nu för att Marcos Forestal ska hållas juridiskt ansvarig även för Avalynns  död.

Enligt kalifornisk lag ses hon inte som ett offer eftersom inte var född än när hon dog.

– Min dotters beräknade födelsedatum var den 9 oktober, en 36 veckor gammal och fullt utvecklad baby räknas inte som en människa i Kalifornien. Hur ska jag förklara den orättvisan för mina barn?, säger han till The Mirror 

Han fortsätter:

– Så det här rattfyllot, vars namn jag inte tänker nämna för han förtjänar inte det, riskerar nu bara maximalt tio års fängelse för att ha dödat Krystil och Avalynn.

Varning för känsliga bilder i bildspelet.

Zach Kincaid valde att dela med sig av bilder på Facebook från hustruns och dotterns begravning. Foto: Facebook
Zach Kinkaid tar ett sista farväl av hustrun Krystil och dottern Avalynn. Foto: Facebook

 Maken Zach: "Den värsta upplevelsen någonsin"

Bara timmar efter Krystils död skrev Zach på Facebook: "Mitt liv har varit fullt av motgångar men i dag var jag med om den värsta upplevelsen någonsin. Jag fick berätta för mina två söner och två döttrar att ett rattfyllo dödat deras mamma. Den smärta och den ilska jag känner i min själ går inte att mäta. Mitt hjärta är krossat".

Han ser dock en liten ljuspunkt mitt i allt det fruktansvärda.

"Det enda positiva är att en person nu får nya lungor, en person får en ny lever, en person får ett nytt hjärta och en ny njure och ytterligare en person får en ny njure".

Familjen Kincaid tar ett sista farväl av Krystil och Avalynn. Foto: Facebook

Delar med sig av bilder på döda hustrun och dottern

På Facebook har Zach lagt ut bilder från Krystils och Avalynns begravning. På dem ser man hur han håller sin döda dotter i famnen. Hon bär en röd klänning och är insvept i en vit filt.

På bilderna kan man dessutom se hur han och barnen tar en sista titt på Krystil innan kistlocket stängs. Avalynns syskon fick även de en chans att hålla sin lillasyster i famnen en första och sista gång. En av parets söner ses också krama sin mammas kista i ett sista farväl.

– För tolv år sedan sa Krystil och jag ja till varandra, tills döden skiljer oss åt. Hon var det bästa som hänt mig. Det sätt hon tittade på mig när hon avlade sina löften får fortfarande mitt hjärta att smälta. Den dagen för 12 år sedan var den bästa dagen i mitt liv.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!