Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Wallström: ”Aldrig träffat någon med så iskalla ögon”

En envåldshärskare som gör våra värsta mardrömmar till verklighet. Fyra av Sveriges tidigare försvars- och utrikesministrar ger en skakande bild av den ryske presidenten – en isolerad ledare med kärnvapen, instängd i sin egen bubbla och omgiven av ja-sägare.

– Det är inte otänkbart att Putin – för att demonstrera sin styrka och makt – kör i väg något enstaka taktiskt kärnvapen, säger Anders Björck, försvarsminister i regeringen Bildt.

Ur artikeln:

Margot Wallströms möte med Putin: ”Fåfängan är tydlig”

Nu väntar ett nytt kallt krig, enligt Jan Eliasson

Lena Hjelm-Wallén om värstascenariot: ”Finns andra länder han anser ska tillhöra Ryssland”

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.