Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Vittnesmålet: Hon sa att min kropp var perfekt för Epstein

Foto: ELIZABETH WILLIAMS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DAN HERRICK / ZUMA PRESS/IBL

Carolyn var bara 14 år gammal när hon enligt sitt vittnesmål började besöka Jeffrey Epstein i Palm Beach.

Vid ett tillfälle ska Ghislaine Maxwell ha bedömt hennes nakna kropp.

”Perfekt för Epstein och hans vänner”, uppges den åtalade societetskvinnan ha sagt.

Rättegången mot societetskvinna Ghislaine Maxwell, 59, går vidare. Hon står åtalad för flera brott, bland annat trafficking av unga flickor under perioden 1994 till 2004, som hon försett den avlidne sexbrottslingen Jeffrey Epstein med.

På tisdagen vittnade Carolyn, nu i 30-årsåldern, om övergreppen hon utsattes för mellan 14 och 18 års ålder – och Ghisline Maxwells roll i det.

Carolyn berättade att hon träffade Epstein genom Virginia Roberts Giuffre, som anklagar prins Andrew för våldtäkt. Deras pojkvänner kände varandra.

– Virginia undrade om jag ville följa med och tjäna pengar, sa Carolyn under vittnesmålet enligt Guardian

Hon fick inte veta vad hon behövde göra, men hon följde med. De välkomnades till Epsteins bostad i Palm Beach av Ghislaine Maxwell, som skickade upp dem till Epsteins badrum. 

– Virginia tog av sig kläderna och undrade om jag var bekväm med att göra det, berättade Carolyn som behöll underkläderna på.

Där i rummet fick hon se Virginia ge Epstein massage, för att sedan se dem ha sex med varandra. 

Maxwell bokade träffarna

Ghislaine Maxwell ska sedan ha tagit Carolyns telefonnummer och ringt för att boka ”massage”. Enligt vittnesmålet kom hon att besöka Epsteins hus över 100 gånger de kommande fyra åren. 

Hon berättade om ett tillfälle, då hon fortfarande var 14 år.

– Jag var på övervåningen och ställde upp massagebordet... jag klädde av mig naken och hon kom in och kände på mina bröst, minna höfter och min rumpa och sa att jag har en perfekt kropp för Epstein och hans vänner. 

Anklagelserna mot prins Andrew

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.