Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Visar upp bikini – detaljen väcker uppmärksamhet

Modellen Sherrie Silver visar upp en ny bikini från Asos – men hennes tallrik väcker mer uppmärksamhet.Foto: ASOS/Instagram

Modellen sitter på en solstol, redo att äta. 

Men bilden som var tänkt visa upp hennes bikini har i stället en riktig snackis. 

Inte på grund av bikinin som hon har på sig, utan på grund av vad som ligger på hennes tallrik. 

På bilden som klädjätten Asos delat på sin Instagram sitter modellen på en gul solstol iklädd en bikini. Hon tittar leende in i kameran samtidigt som hon ser ut att vara i full färd att hugga in i maten hon har framför sig. 

Det ser vid en första anblick ut som en ganska vanlig semesterbild. Men efter att den lades ut på nätbutikens Instagram har flera personer uppmärksammat en detalj lite mer: Vad är det egentligen hon äter?

På den välfyllda tallriken framför henne ligger nämligen en salig blandning av vad som ser ut att vara bland annat vita bönor i tomatsås, nudlar, stekt tomat, ris, potatis, korv och morötter, skriver brittiska Metro.

https://www.instagram.com/p/BxUeg6jgdad/

Stora förvirringen

Till bilden står texten ”Här serveras all sommarenergi vi behöver” och har över 22 000 gilla-markeringar, men har de senaste dagarna också fått flera hundra kommentarer med nyfikna frågor om bakgrunden till matvalet. 

Att dricka te och juice vid samma måltid hör tydligen inte till vanligheterna, och definitivt inte nudlar med bönor. 

Bland kommentarerna finns frågor som: 

”Fin bikini. Intressant samling av mat?!”

”Bönor, ris och nudlar?”

Medan vissa var mer förvirrade i sina kommentarer, med frågor som ”Äter hon stekt, kinamat eller frukost?” tyckte andra att det var härligt att se en ordentlig tallrik med mat och någon skämtade om att de ”tagit all inclusive till en helt ny nivå.”

Nu svarar Asos i en kommentar till bilden:

”Ni låtsas som att ni aldrig tagit från en hotellbuffé tidigare? 😂 ”

LÄS MER: Därför reagerar kunder på klädjättens modellbild

LÄS MER: Theas hämnd – efter det hånfulla svaret på Tinder

 

Följ Expressen på Instagram:

https://www.instagram.com/p/BxPqvsdpUbi/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.