Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Vill du få besök av Expressen-tomten?

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Precis som förra året vill Expressen-Getingen och tomten sprida glädje på julafton.
Foto: Olle Sporrong
Ho-ho-ho! I år kanske det är du som ska få besök?
Foto: Sara Strandlund

Julen står för dörren och i år slår tomten sig samman med Expressens geting för att tillsammans dela ut klappar och sprida glädje på julafton.

Kanske är det just du som vill ha besök av oss lagom till paketutdelningen?

Ho ho ho - det är bråda dagar för tomten med julafton bara ett par dagar bort. Vad passar då bättre än lite extra hjälp från Expressens geting för att dela ut alla klappar?

Det är inte första gången som denna duo har varit ute i stugorna och spridit julglädje tillsammans. Förra året besökte jultomten och getingen flera familjer för att dela ut julklappar till familjer som varit extra snälla under året som gått.

Och självklart kom vi med säcken full av klappar att dela ut till. Exempel på vad som låg där i var leksaker, spel, blommor och böcker.

Öga mot öga med tomten

Förra året besökte tomten och getingen bland annat en åttaårig pojke. Han hade börjat tvivla på att tomten fanns på riktigt men när det knackade på dörren stod han plötsligt öga mot öga med tomten i egen hög person.

Året dessförinnan var duon också ute på sitt juliga uppdrag. Då försökte tomten att inte bara dela med sig av klappar ur säcken utan även sprida ett kärleksbudskap.

Han tog sig an uppdraget att ge en man subtila ledtrådar om att det kunde vara dags att fria till flickvännen, givetvis på hennes förfrågan.

Vill du ha besök av tomten och getingen för att förgylla din jul? Mejla Expressens tomtegeneral Hannes Lundberg Andersson på hannes.l.andersson@expressen.se

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.