Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Victoria's Secret-modellens miljonbröllop – på paradisön

Tre heta nöjesnyheter.
Devon Windsor har varit med i Victoria's Secret Fashion Show flera år i rad.Foto: Evan Agostini / 2018 Invision
Fästmannen Johnny Dex Barbara utanför kyrkan i St Barts.Foto: EliotPress / ELIOTPRESS / MEGA / The Mega Agency

Det var lyx i överflöd när Victoria's Secret-modellen Devon Windsor gifte sig med kärleken Johnny Dex Barbara under en ceremoni i Karibien under lördagen.

Supermodellen Devon Windsor, 25, gifte sig med pojkvännen och affärsmannen Johnny Dex Barbara, 24, under en intim ceremoni på den karibiska ön S:t Barts, skriver Daily Mail

Vigseln hölls i en kyrka smyckad med vita blommor och gästerna var alla uppklädda till tänderna i långa sidenklänningar och kostymer – och notan för hela kalaset landade på flera miljoner dollar. 

Devon Windsor och hennes pappa innan de går in i kyrkan.Foto: EliotPress / MEGA / Mega
Kyrkan var smyckad med vita blommor och dekorationer.Foto: EliotPress / MEGA / The Mega Agency

Klädkoden för bröllopsparet gick i vitt: Windsors klänning var en spetshistoria med slöja och ett flera meter långt släp. Till det hade hon utsläppt hår och höll i en helvit bröllopsbukett. Samtidigt bar fästmannen en helvit kostym med vit skjorta under. 

På gästlistan fanns flera supermodeller som Windsor jobbat med: bland annat Georgia Fowler, Shanina Shaik, Olivia Culpo och Cara Santana.

Vilade upp sig på stranden i en vecka

Före vigseln hade paret och deras närmsta vänner och familj vilat upp sig på ön under en veckas lång semester. På bilder syns hur sällskapet njuter av solen på en båt. 

Devon Windsor och familjen vilar upp sig inför vigseln på den karibiska ön St Barts. Foto: EliotPress / MEGA / Mega

Frieriet var inte så pjåkigt det heller. I juni förra året lurade dåvarande pojkvännen Dex modellen att hon skulle på en fotografering i Bahamas – men i stället flög hennes plan över en strandremsa där pojkvännen stod och hade skrivit ”gift dig med mig?” i sanden. 

”Jag är världens lyckligaste kvinna”, skriver hon på Instagram.  

https://www.instagram.com/p/BkbI3LSh7gX/

Devon Windsor började jobba som modell 2013, och har sedan dess lagt en lång rad stora uppdrag bakom sig. Bland annat har hon varit med i årliga Victoria's Secret Fashion Show ett flertal gånger och gått visningar i Paris, New York och Milano.