Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Prins Daniel håller möte på Karolinska

Foto: Sören Andersson

Kungahuset bekräftar för SR:s Ekoredaktion att Victoria nu fött ett barn.

Men det finns ännu ingen uppgift om hur mor och barn mår.

Klockan 22.30 ska prins Daniel träffa medierna på Karolinska sjukhuset i Solna, meddelar hovet på sin sajt.

Vid klockan 21.30 tiden lade kungahuset ut ett meddelande på sin sajt där man meddelade att prins Daniel ska möta pressen senare under kvällen.

Hovets pressinformatör Margareta Thorgren är än så länge förtegen med informationen.

När Expressen får tag på henne vill hon varken bekräfta att ett barn har fötts eller att kronprinsessan Victoria är på Karolinska sjukhuset.

– Ni är välkomna att närvara på träffen vid 22.30 så kommer ni att få mer information där, säger hon.

Födde för fyra år sedan

När prinsessan Estelle föddes för ganska precis fyra år sedan skedde förlossningen strax före klockan 4.30, natten till den 23 februari.

Man hade då anlänt till sjukhuset strax före klockan 1 på natten Även då skedde förlossningen på Karolinska sjukhuset i Solna.

En märkbart rörd Prins Daniel beskrev då att hans känslor var "all over the place".

– När jag gick från rummet låg den lilla prinsessan på sin moders bröst och såg ut att ha det väldigt mysigt, sade han då i samband med förlossningen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.