Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Victoria och Daniel isolerade i 2-rummare

Victoria och Daniel sågs tillsammans bara två gånger 2008, de flyr offenligheten och har isolerat sig på slottet.
Victoria och Daniel Westling flyr offentligheten. Sedan i somras har de isolerat sig i en tvårumslägenhet. Deras umgängeskrets har blivit mindre och de har skaffat flera hemliga semesterställen över hela världen. Enligt vad Expressen erfar ska orsaken vara att de har tröttnat på alla spekulationer om bröllop.

FAKTA

Har varit ihop sen 2002
Maj 2002 Blir ett par efter att de träffats på gymmet där Daniel är Victorias personlige tränare.
Augusti 2003 Visar upp sig för första gången offentligt tillsammans med kungen och Silvia.
December 2004 Daniel tränas av flera experter för att klara rollen som make till Victoria.
Augusti 2005 Victoria visar upp sitt kärlekssmycke med V och D ömt sammanflätade.
April 2007 Daniel och Victoria blir sambos och flyttar ihop i en sjöflygel på Drottningholm.

Kronprinsessan Victoria och hennes Daniel Westling har de senaste månaderna blivit alltmer skygga. De har varit ett par i över sex år. Sedan i somras har paret valt att oftare stanna hemma i Victorias tvårumslägenhet vid Drottningholms slott. Inte ens de som arbetar vid slottet brukar se paret särskilt ofta, berättar en källa.
Victoria och Daniel Westling har tidigare levt ett öppet liv - precis som andra nordiska kungligheter. I Danmark och Norge är det ingen ovanlig syn att kungligheterna rör sig ute i folkvimlet.
Sedan i somras har Victoria och Daniel ändrat livsstil. Nu vistas de mest vid Drottningholms slott.

Fasta rutiner på slottet
Kronprinsessan bor i en liten tvårumslägenhet i Sjöpaviljongen vid slottet. Daniel Westling är officiellt skriven i ett annat hus, Pagebyggnaden, men även han bor i Sjöpaviljongen. Bara vid två tillfällen har Victoria och Daniel visat sig tillsammans på hela året. Vid en motionsrunda vid Sollidens slott på Öland och på kronprins Frederiks 40-årsfest i Danmark.
Paret har skaffat sig fasta rutiner - som de följer slaviskt, enligt personer i deras närhet. Den viktigaste är morgonrutinen: De går upp före sex. Snabb frukost och Victoria åker sedan med Säpo i en av deras BMW-jeepar. Daniel Westling tar sin nya Lexus-jeep in till centrala Stockholm. Daniel och Victorias dagar är inrutade med möten och jobb. Daniel ägnar numera alltmer tid på kontoret än inne på golvet på sina gym.
Ofta väljer Daniel och Victoria att återvända till lägenheten utanför Stockholm innan trafikrusningen på kvällen.
- Kvällarna tillbringas ofta med en promenad eller ett träningspass. Sedan blir det någon tv-serie, berättar en uppgiftslämnare.
I Daniels och Victorias nya liv har också bekantskapskretsen krympt avsevärt.
- Numera är det få personer som Daniel och Victoria litar på. Det är bara en liten krets som de anförtror sig åt.
Krögaren och ägaren till bland annat Operakällaren - Alessandro Catenacci - och hans familj har på kort tid blivit oerhört nära vänner med kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.

Ordnar fram bostäder
- Han är en av de utvalda som hjälper Daniel och Victoria när de vill åka i väg på semester och vara ifred.
Ordnar fram bostäder på undangömda små orter, berättar en person i deras närhet.
Få gånger väljer Victoria och Daniel att gå ut på restaurang - då bara på ställen som ägs av antingen Alessandro Catenacci eller stjärnkrögaren Melker Andersson, som har ställen som Grill och Kungsholmen.
- På de ställena vet Victoria att personalen är lojal och inte ringer och tipsar en massa fotografer. Det är enkla förklaringen.
Ofta får Daniel och Victoria sitta i enskilt rum eller undanskymt. Daniel Westlings hemort Ockelbo är det enda stället där paret känner sig helt säkra.
- Alla i Ockelbo känner en lojalitet med kronprinsessan. Där är hon helt trygg och slipper alla nyfikna blickar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.