Veronica blev gravid vid 14 – väntar sitt 12:e barn

Här är Sveriges populäraste bebisnamn.
Veronica Merritt förbereder sig just nu för tillökning i familjen.

Veronica Merritt blev oplanerat gravid som 14-åring.

I dag väntar hon sitt tolfte barn – och utesluter inte att det kan bli fler.

– Vissa av barnen var planerade, säger hon till The sun. 

Veronica Merritt, 36, från New York blev mamma för första gången när hon var 14 år gammal.

I dag har hon elva barn och nyligen gick hon ut på Instagram och berättade uppspelt att ett tolfte är på väg, rapporterar The sun.

Hon var bara 14 år gammal när hon plötsligt blev gravid med sitt äldsta barn Victoria som i dag är 21 år.

https://www.instagram.com/p/BqgQ2KWlSI_/?utm_medium=copy_link?hidecaption=true

Tidigare var hon gift med pappan till de två äldsta barnen, men de valde senare att gå skilda vägar, har hon berättat tidigare i en intervju med The sun.

– Jag gick ut högstadiet med slutbetyg, och jag tänkte söka mig vidare till högskolan men jag blev sjuk vid båda graviditeterna – jag har en njursjukdom och förlorade min njure förra året.

Senare träffade hon Marty, 37, som hon har resterande syskonskara med i ordningen: Andrew, 16, Adam, 15, Mara, 13, Dash, 12, Darla, 10, Marvelous, 8, Martalya, 6, Amelia, 4, Delilah, 3, and Donovan, 1.

https://www.instagram.com/p/CRuKU0YDb55/?utm_medium=copy_link

”Vissa av barnen var planerade”

I dag bor de tillsammans med tio av barnen i ett stort hus med nio sovrum. Det är trångt och flera av barnen delar rum och hennes man bor nere i källaren för att alla ska få plats.

– Vissa av barnen var planerade. Jag kan inte använda mig av hormonbaserade preventivmedel på grund av min sjukdom och jag har anlag för blodproppar, säger hon och fortsätter:

– Men jag har inte uteslutit fler barn. Jag skulle vilja ha sex till. Jag har tillbringat 8,5 år av mitt liv som gravid.

Snart tolvbarnsmamman är stor på både TikTok och Instagram. Efter att hon berättat om gravidnyheten för sina 30 000 följare på Instagram har hon mötts av ett gratulationsregn.

”Grattis! Jag förstår inte hur du hanterar 11 barn. Jag kan knappt ta hand om ett”, skriver en.

Hon är 23 år och har 11 barn 

Målet är att ha 100 barn innan 30 år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.