Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Verkliga relationen mellan Melania och Ivanka Trump

Relationen mellan Melania Trump och styvdottern Ivanka Trump har enligt uppgifter varit ”frostig”.
Foto: CHERISS MAY / CHERISS MAY/NURPHOTO/SIPA USA STELLA PICTURES
Melania Trump.
Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

Rykten om spänningar mellan Melania Trump och styvdottern Ivanka Trump har cirkulerat en längre tid.

Men personer i den innersta kretsen avslöjar nu nya detaljer om hur relationen ser ut bakom stängda dörrar.

– De stöttar alltid varandra, både på ett personligt och ett yrkesmässigt plan, säger en person med insyn Sunday Express.  

Relationen mellan den amerikanske presidenten Donald Trumps fru Melania Trump och hans dotter Ivanka Trump har länge varit ett hett diskussionsämne för pressen.

På ytan tycks de båda ha många saker gemensamt. De har pengar, är modemedvetna och lägger stor vikt vid familjelivet. Men enligt Sunday Express har det tidigare ändå kommit flera rapporter om en ”frostig relation” mellan Melania och Ivanka.

Bland annat uppges relation ha blivit ansträngd av missuppfattningar kring de bådas egentliga roller i Vita huset. 

Särskilt ska en artikel i New York Times ha fått Ivanka att reagera, vilket fick henne att gå ut och förtydliga att hennes roll är att jobba med policyfrågor och hjälpa Donald Trump i det dagliga arbetet.

Ivanka Trump.
Foto: SUSAN WALSH / AP TT NYHETSBYRÅN

”De stöttar alltid varandra”

Men personer i den innersta kretsen, som har inblick i livet bakom stängda dörrar, ger en mer detaljerad bild som visar att de båda har starka band till varandra.

– The First Lady och Ivanka har en stark relation. Som starka och självständiga kvinnor har de båda sin egna unika portfolio, men de stöttar alltid varandra, både på ett personligt och ett yrkesmässigt plan, säger en person som arbetat i Vita huset. 

Melania Trumps presstalesperson Stephanie Grisham var inne på samma spår i en intervju med Vanity Fair redan 2017:

– De har alltid haft en stark relation och den fortsätter även nu.

Donald Trumps skilsmässa från Ivankas mamma har tidigare beskrivits som ”hennes mörkaste och svåraste period i hennes unga liv”, vilket är av anledningarna att relation med styvmamman Melania har ofta har beskrivits som komplicerad. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.