Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vansinnesattacken när han ser exfrun med älskaren

När Niwat Chankaew såg sin 26-åriga exfru med hennes nya pojkvän skred han snabbt till handling. Han gjorde en bensinbomb och kastade in den i bilen – som sprängdes, enligt polisens misstankar.

När Niwat Chankaew såg sin 26-åriga exfru med hennes nya pojkvän skred han snabbt till handling.

Han gjorde en bensinbomb och kastade den mot parets bil – som sprängdes.

Kvinnan och pojkvännen överlevde mirakulöst.

Det var i mars i år som Pattarapond Kongsidee, 26, och hennes pojkvän Suchart Suksakul, 38, stannade vid en bensinmack i provinsen Nakhon Si Thammara i Thailand för att ta en paus från bilåkandet.

Men vid macken var också Niwat Chankaew, den 26-årige kvinnans exman. Han var inte glad över att se sin tidigare hustru och hennes nya älskare.

På övervakningsbilder från platsen syns hur en man i röd tröja springer från en brinnande bil. Enligt polisens misstankar är det Niwat Chankaew.

Han ska ha tillverkat en bensinbomb när han såg paret ihop, som han kastade in i fordonet – som sprängdes.

”Han hotade att döda mig”

Men Pattarapond Kongsidee och Suchart Suksaku lyckades kasta sig ur bilen och klarade sig ur bilen med lättare brännskador.

– Han var min exman. Vi har ett barn ihop och jag försökte att ha en bra relation till honom. Jag var tvungen att lämna honom för att han sålde droger, säger Pattarapond Kongsidee till lokala medier enligt The Sun.

Hon trodde att hon skulle dö.

– Han hade gjort ett liveinlägg i sociala medier där han hotade att brutalt mörda mig, efter allt som hänt, fortsätter hon.

Erkänner brottet

Niwat Chankaew är frihetsberövad. Han erkänner brottet.

– Mitt hjärta var fortfarande krossat. Jag sa åt henne att inte komma till Nakhon Si Thammara. Jag är redo att sitta i fängelse men hon måste fortfarande betala tillbaka vad hon är skyldig mig, säger Niwat Chankaew till lokala medier enligt The Sun.

Polisen håller nu på att utreda brottet och ett eventuellt åtal väntar.

Fredagens största nyheter i Expressen TV

Fredagens största nyheter i Expressen TV.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.