Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vännen: ”Melania kommer att försvinna”

Melania Trump jagar hus på egen hand
Melania och Donald Trump strax innan de lämnade Washington.
Foto: STEFANI REYNOLDS - POOL VIA CNP / MEGA / TT NYHETSBYRÅN
Melania Trump under makens sista framträdande på Joint Base Andrews.
Foto: STEFANI REYNOLDS / CNP / POLARIS

Tiden i Vita huset är över – och enligt en bekant till Trump-familjen kommer Melania Trump att hålla sig borta från strålkastarljuset i fortsättningen.

– Melania kommer att försvinna. Det blir inga inlägg på Instagram eller Twitter, säger R Couri Hay till Times enligt Express.

Senaste gången Melania Trump hördes av var förra veckan strax innan hon och maken Donald Trump lämnade Washington.

– Att vara er första dam har varit min största ära, sade Melania Trump under makens sista framträdande på Joint Base Andrews när han tackade för sig som president.

Därefter reste Melania Trump och maken till Florida och sedan har det varit tyst om henne – och så lär det förbli enligt R Couri Hay. 

– Hon är ingen politisk eller social aktivist, säger R Couri Hay till Times.

”Hon är helt fokuserad på sig själv”

Han säger att Melanias plan är att fokusera på familjen och särskilt 14-årige sonen Barron – men trots spekulationer är R Couri Hay övertygad om att hon inte kommer att skilja sig från Donald Trump.

– Med 99,99 procents sannolikhet kommer de att stanna kvar hos varandra. Jag skulle helt ärligt bli chockad om Melania separerade och skilde sig från maken. Hon hade en besvärlig uppväxt och när hon gifte sig sökte hon stabilitet kring kärlek och ekonomi, och trots allt som hänt håller det där äktenskapet fortfarande, säger R Couri Hay till Times.

Kate Andersen Brower, författare till boken ”First Women”, tror inte heller att Melania Trump kommer att återvända till strålkastarljuset.

– Hon är helt fokuserad på sig själv och familjen, säger Kate Andersen Brower.

Melania Trump minst poppis av presidentfruarna under 2000-talet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.