Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Trump dejtade filmstjärna – och prins med terrorkoppling

Vanessa Trump och Donald Trump Jr.
Foto: STELLA PICTURES
Donald Trump.
Foto: POLARIS

Hon ligger i skilsmässa med sin man Donald Trump Jr.

Samtidigt kommer nya uppgifter fram om Vanessa Trumps tidigare liv – och kärleksaffärer.

Hon skulle gifta sig med saudisk prins, vars far misstänktes ha starka band till Al Qaida och terroristerna bakom attacken mot World Trade Center 2001.

Men hon har även haft en romans med en stjärnskådespelare och en medlem i ett gatugäng.

Donald Trumps svärdotter, exmodellen Vanessa Trump, 40, och sonen Donald Trump Jr, 40, gifte sig 2005. 

Men nu ser kärlekssagan ut att vara helt till ända. I mars tidigare i år ansökte paret om äktenskapsskillnad och så kallad ”uncontested proceeding”, vilket indikerar att hon inte förväntar sig en rättslig kamp avseende vårdnaden av parets fem barn eller deras tillgångar.

Leonardo DiCaprio.
Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES/STELLA PICTURES

Vanessa Trumps kärlekssagor

Vanessa Trump har ett brokigt förflutet.

Hon har haft en kärleksromans med en av medlemmarna i det kriminella gatugänget Latin King, Valentin Rivera. Privata bilder i Page Six på paret tillsammans illustrerar deras kärlekssaga i mitten på 90-talet. 

Paret gjorde slut efter att Vanessa Trump, enligt Valentin Rivera, hade en affär med stjärnskådespelaren Leonardo DiCaprio.

Mest uppseendeväckande är ändå uppgifterna att Vanessa Trump, enligt Page Six källor, har haft ett förhållande med en saudisk prins – Khalid bin Bandar bin Sultan Al Saud, vars far misstänktes ha starka band till 11 september-bombarna och terrornätverket Al Qaida.

Attacken mot World Trade Center den 11 september 2001.
Foto: AP

Var nära familjen Bush

Men det gick aldrig att leda i bevis att pappan Bandar bin Sultan, saudisk ambassadör i USA 1983–2005 – och med tajta band till presidentfamiljen Bush – supportade attackerna mot New York:

– Saudiarabien har ingenting att dölja och "9/11" var det värsta som kunde hända oss, insisterade Bandar bin Sultan när frågan kom på tal. 

Relationen mellan prinsen och Vanessa Trump var långt framskriden, och det fanns även planer på giftermål, enligt tidningens källor.

– De höll ihop från 1998 till 2001 och bodde tillsammans. Det kändes som att de var oskiljaktiga, säger tidningens uppgiftslämnare. 

Nu, efter ansökan om skilsmässa från Donald Trump Jr har Vansessa Trump klivit fram i ljuset igen. 

https://twitter.com/MrsVanessaTrump/status/1002562358437466112

Hon har bland annat gjort comeback på Twitter. Så sent som i början av juni, lade hon ut en bild på sig själv och sonen Spencer, 5, efter skolavslutningen. 

Donald Trump Jr:s nya kärlek

Samtidigt förekommer det nya uppgifter om att hennes make, Donald Trump Jr, träffat en ny kvinna i Kimberly Guilfoyle, tidigare programledare i tv-kanalen Fox News. En källa till Bustle säger att paret såg mycket kärleksfulla ut då de nyligen möttes på offentlig plats:

– Donald reste sig och kysste henne på munnen när hon kom och sedan kramades de med varandra. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.